1st Energy Run powered by Garmin

17-1-2016: Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου η Energy Races διοργανώνει το 1st Energy Run powered by Garmin στην Πεντέλη.

Share

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου η Energy Races διοργανώνει το 1st Energy Run powered by Garmin στην Πεντέλη.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό 30μ από την πλατεία Αγ. Τριάδος της Παλαιάς Πεντέλης, επί της οδού «Λάμπη Σουβαλιώτη». 50μ από το σημείο εκκίνησης στρίβει δεξιά στο χωματόδρομο στους πρόποδες του όρους της Πεντέλης.

Η μεγάλη διαδρομή είναι απόστασης 12 χλμ. με θετ. υψομετρική 528μ. Κατευθύνεται προς το σπήλαιο του Λήσταρχου Νταβέλη και συνεχίζει με ανοδική πορεία κάτω από την κορυφή και δεξιά με κατεύθυνση το χωμάτινο δρόμο πάνω από τους «Αγίους Ασώματους». Επιστρέφει από το χωμάτινο δρόμο πίσω από το νοσοκομείο.

Η μικρή διαδρομή είναι απόστασης 4 χλμ. (θετ υψομετρική 107μ.) και κάνει ένα μικρότερο κύκλο στην ίδια περιοχή. Είναι ακόμα πιο εύκολη και βατή ακόμα και για μικρά παιδιά, με συνοδεία των γονιών τους.

Το τερέν είναι σε δασικούς δρόμους, πότε χωμάτινους και πότε στρωμένους με πέτρες ή τα χαρακτηριστικά μάρμαρα της Πεντέλης. Στις ανηφόρες θα βρείτε πιο έντονες κλίσεις, ενώ οι κατηφόρες θα έχουν ηπιότερη κλίση. Οι διαδρομές απευθύνονται σε όλους τους δρομείς και είναι βατές ως προς το τερέν τους. 

Κατηγορίες – βραβεύσεις:

Μικρή Διαδρομή
– Γενική ανδρών – Γενική γυναικών

Μεγάλη Διαδρομή
– Γενική ανδρών – Γενική γυναικών
– έως 19 ετών (Εφήβων – Νεανίδων)
– 20-39 ετών (Ανδρών – Γυναικών)
– 40-59 ετών (Βετεράνοι Α , Ανδρών – Γυναικών)
– 60 ετών και άνω (Βετεράνοι Β , Ανδρών – Γυναικών)

Οι εγγραφές γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης

http://www.energyraces.gr/register/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με όνομα βαρύ
Η πόλη του Αγρινίου καθώς έχει το προνόμιο να είναι η γενέτειρα του Μιχάλη Κούση ήταν ο τόπος διεξαγωγής του ημιμαραθώνιου δρόμου που φέρει το όνομα του μεγάλου αθλητή. Νικητές Καραβίδας και Γαζέα.
Oropos Seaside Race 2020 - Aναβολή
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου διοργανώνονται τον ερχόμενο Μάρτιο στο Ναύπλιο κι έτσι ένας ακόμα μαραθώνιος προστίθεται στο εγχώριο αγωνιστικό καλεντάρι. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο