3οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”

21-2-2016: Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι 3οι Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης”.

Share

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τη διοργάνωση των 3ων Αγώνων Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης” την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016. 
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες του Αμαρουσίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου, να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής, τιμώντας τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου, Σπύρο Λούη, να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο γνωρίζοντας την ιστορία μας και να υποστηρίξει το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό.
Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του αγώνα έχει αναλάβει από την πρώτη διεξαγωγή του, η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά και το σημείο εκκίνησης – τερματισμού θα είναι στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας) – Άγαλμα Σπύρου Λούη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας) – Άγαλμα Σπύρου Λούη

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα.

Χρονομέτρηση – αποτελέσματα: Σε όλους τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Όριο Συμμετεχόντων: Στου αγώνες θα υπάρξει ανώτατο όριο συμμετοχών που θα είναι από 600 άτομα για τα 5 και 10 χλμ. και 200 για τον παιδικό αγώνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής και πληρωμής.
 
Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.
 

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1:40 . Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

​Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 11:20 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 12 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 50 λεπτά . Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Αγώνας 1 χλμ. για παιδιά

Ώρα εκκίνησης: 10:10 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας έως 12 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με την ευθύνη των γονέων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές δείτε στην σελίδα της διοργάνωσης spiroslouisrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποτελέσματα
Αποτελέσματα για όσους τερμάτισαν σε χρόνο από 50:27 έως και 58:51, θέσεις από 501 έως και 1000
Για ένατη χρονιά ο ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτ. Αττικής διοργάνωσε με επιτυχία τον Πανελλήνιο Αγώνα 100 χλμ. ενώ για τρίτη φορά έγινε και αγώνας 50 χλμ. στην Ψάθα Αττικής με τις συμμετοχές να σπάνε κάθε ρεκόρ. Δείτε τα αποτελέσματα.
Με ρεκόρ συμμετοχών η Νάουσα
Με πάνω από 650 αθλητών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου ο 11ος Δρόμος Θυσίας Νάουσας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Back to Top