Kολοκοτρώνειος Δρόμος 2016

14-5-2016: Αγώνας στη μνήμη του Γέρου του Μοριά

Share

Στα πλαίσια του εορτασμού του θρησκευτικού προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά του Χρυσοβιτσίου Αρκαδίας, την ανακήρυξη του ως Αρχιστράτηγου, και τη συγκρότηση της πρώτης επαναστατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών ανακοινώνει τη διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, από το Λιμποβίσι στο Χρυσοβίτσι. Η ακριβής διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι η «Λιμποβίσι – Αρκουδόρεμα – Πιάνα – Γιανναρέικα – Μυλόστρατα – Χρυσοβίτσι» , συνολικού μήκους περί τα 15 χιλιόμετρα (11 άσφαλτος, 4 χώμα). Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 π.μ. στο σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι, και ο τερματισμός θα γίνει στην προτομή του Γέρου στην πλατεία του Χρυσοβιτσίου, επί της οποίας αναγράφεται η πράξη ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο.
 
Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και την έναρξη του αγώνα, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεση του αγωνιστικού κοινού στο τηλέφωνο 6972856242.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ο Μονοπάτι Ανέμου - Αναβολή
Για 5η φορά ο αγώνας της Β. Κεφαλονιάς
Στις 10 Απριλίου ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"
Συνεχίζονται με αυξανόμενο ρυθμό οι εγγραφές για το δεύτερο σημαντικότερο μαραθώνιο της χώρας μας, τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στη διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν παράλληλα και αγώνες 10 & 5 χλμ., ο Αγώνας Δρόμου 1χλμ. μαθητών δημοτικών σχολείων και κοινωνικής προσφοράς. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο