AlpamayoPRO Trail Race 2015

4-10-2015: To κατάστημα AlpamayoPRO διοργανώνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου τον ορεινό αγώνα AlpamayoPRO Trail Race στην Πάρνηθα.

Share

Νέα εποχή για τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος Sky Running με την προσθήκη ενός ακόμη αγώνα Σκυταλοδρομίας Ομάδων στην Μεγάλη διαδρομή των 25Κ. Το 9ο TrailRace, που διοργανώνεται για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά από το κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού ALPAMAYO PRO και διακρίνεται για τα υψηλά διοργανωτικά του standards και το μοναδικό του κλίμα θα πραγματοποιηθεί και πάλι στις 4 Οκτωβρίου 2015. Σημείο εκκίνησης από το οροπέδιο Μακρυχώραφο, δίπλα στον ασφάλτινο δρόμο που συνδέει τα πρώην βασιλικά κτήματα με τον Άγιο Μερκούριο στο ύψος της περιοχής του Κατσιμιδίου Πάρνηθας. 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Η φετινή χρονιά θα περιλαμβάνει και πάλι τις δύο κλασικές διαδρομές που σχεδίασαν στην Βορειοανατολική πλευρά του βουνού οι συνεργάτες της διοργάνωσης Νίκος Κωστόπουλος και Γιάννης Θεοχαρόπουλος αλλά και ένα νέο αγώνα σκυταλοδρομίας ομάδων στην Μεγάλη διαδρομή.  
Αναλυτικά θα διεξαχθούν οι:

TrailRace route 7K  
Σχεδιασμένη για ενθουσιώδεις αρχάριους. Σύντομη, αρκετά τεχνική, χωρίς ακραίες αλλαγές υψομετρικών και χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερης στρατηγικής στην αντοχή. Ιδανική για την εισαγωγή στο αγωνιστικό trail running δοκιμάζει τις δυνατότητες σας στο ορεινό τερέν χωρίς όμως να σας εξαντλήσει.

TrailRace route 25K  
Αυθεντικό trail running με θεαματικές αλλαγές υψομέτρου και εικόνων σε ένα μοναδικό ορεινό τοπίο μόλις μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι σας. Μια κορυφαία διαδρομή με απαιτήσεις δύναμης, τεχνικής, αντοχής αλλά και στρατηγικής. Σχεδιάστηκε για συστηματικούς δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν και να …δοκιμαστούν.

Σκυταλοδρομία Ομάδων 25Κ
Μια νέα αγωνιστική εμπειρία για ομάδες 2 αθλητών που μοιράζονται τις δυσκολίες της απαιτητικής Μεγάλης διαδρομής των 25 χιλιομέτρων αλλάζοντας την σκυτάλη στο 11ο χλμ στα 1140μ υψόμετρο που είναι και το ψηλότερο σημείο της διαδρομής στο ορειβατικό καταφύγιο Φλαμπούρι

Για εγγραφή στον φετινό αγώνα και όλες τις πληροφορίες στο http://trailrace.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Skyros Trail Run - Αναβολή
O πρώτος ορεινός αγώνας στη Σκύρο με διαδρομές για όλους
Cyprus Marathon
8-3-2015: Την Κυριακή 8 Μαρτίου θα διεξαχθεί για άλλη μία φορά στην Κύπρο ο Cyprus Marathon.
Run Messinia 2021 - Νέα ημερομηνία
Τρέχουμε 10 συνολικά μαραθώνιους σε 10 ημέρες για την ελευθερία
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο