8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ.

21-9-2014: Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ.» στην ομώνυμη πόλη. Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερης απόστασης για ενηλίκους και παιδιά.

Share

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ.» στην ομώνυμη πόλη. 

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους εξής αγώνες: τρεξίματος 30 χλμ., τρεξίματος 10 χλμ., τρεξίματος 5 χλμ., βάδην 30 χλμ. ενώ θα πραγματοποιηθούν και παράλληλοι αγώνες για παιδιά όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr

Δείτε παρακάτω το περσινό βίντεο του αγώνα
[!%ARTICLE_MODULE_ID:143:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Αγώνας Δρόμου Φωκάτων
22-7-2018: Αγώνας 5 χλμ. στα Φωκάτα
Εντυπωσιακή συμμετοχή στο VFT - Τα αποτελέσματα
Mε τη συμμετοχή 500 περίπου φίλων του βουνού και της περιπέτειας έγινε το φετινό VFT στο πανέμορφο Παρανέστι στον Νομό Δράμας. Στους τρεις μεγάλους αγώνες που εκτός από χαρακτήρα ορεινού αγώνα τρεξίματος διαθέτουν και στοιχεία περιπέπετειας αλλά και προσανατολισμού τερμάτισαν συνολικά 408 δρομείς ενώ πολλά ήταν τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους δύο ακόμα αγώνες του προγράμματος, “Άλκιμοι Παίδες” αλλά και Special VFT 2012.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο