Γραφική διαδρομή

Το καθιερωμένο δρομικό “ραντεβού” στην Ποντοκερασιά Κιλκίς ανανεώνει και για φέτος το ξενοδοχείο Κρούσια καλώντας τους δρομείς να συμμετέχουν στη γραφική διαδρομή στην οροσειρά των Κρουσίων. Η 6η Ανάβαση Κρουσιών πρόκειται να γίνει στις 29 Αυγούστου σε μια διαδρομή συνολικού μήκους 14 χλμ.

Share

Την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η 6η Ανάβαση Κρουσίων 2010 απόστασης 14 χλμ. (όπως και 3, 8 ή 21 χλμ.) με διοργανωτή το ξενοδοχείο Κρούσια. Η διαδρομή των 14 χλμ. (4 χλμ. άσφαλτος και 10 χλμ. χωματόδρομος) είναι κυκλική με αφετηρία και τερματισμό το ξενοδοχείο Κρούσια σε υψόμετρο 820 μ. και διέρχεται μέσα από το χωριό Ποντοκερασιά. Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής είναι μέτριος με κατώτερο υψομετρικό τα 635 μ. και ανώτερο τα 960 μ. ενώ θα υπάρχει σηματοδότηση για τη διευκόλυνση των αθλητών.

Παροχές
Στο χώρο αφετηρίας θα υπάρχουν αποδυτήρια, χώρος φύλαξης προσωπικών ειδών και γιατρός ο οποίος θα ακουθουθεί με όχημα τους δρομείς σε όλη τη διαδρομή. Σε χαρακτηριστικά σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υδροδοσίας ενώ με την ολοκλήρωση του αγώνα θα προσφερθούν αναψυκτικά, κεράσματα αλλά και αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Για όσους δεν καταφέρουν να τερματίσουν θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο ξενοδοχείο Κρούσια τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να λάβουν τον αριθμό τους.

Πληροφορίες
Ξενοδοχείο Κρούσια, τηλ.: 6976672767, www.kroussia-hotel.gr

Xάρτης Διαδρομής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυρμιδόνων Άθλος - 1st Mountain Trail Farsala - Αναβολή
Αγώνας Trail στα Φάρσαλα για πρώτη φορά
2o Run Κατάκολο - Πύργος
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο