Ioannina Lake Run 2015

26-9-2015: Ένα απολαυστικό διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 26-27/9/2015

Share

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» με  την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννίνων και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης  διοργανώνει διήμερο αγώνων δρόμου στις 26-27/9/2015 Σάββατο και Κυριακή με την επωνυμία “Ioannina Lake Run”. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί για τις 19-20 Σεπτεμβρίου αλλά μετατέθηκε λόγω της διεξαγωγής εκλογών.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αγώνας δρόμου 30 χλμ.
Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 9:00 πμ
Χρονικό όριο: 4:30 ώρες
(Όποιος αθλητής μετά το πέρας της 13:00  δεν έχει περάσει από την διασταύρωση Ακτής Μιαούλη και Βογιάνου, θα συνεχίζει την διαδρομή του από τον παραλίμνιο πεζόδρομο ,σύμφωνα με την οδηγία του κριτή του αγώνα και θα τερματίζει με δική του ευθύνη).
Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Λεωφ. Καραμανλή → Κουντουριώτη → Παπανδρέου →8ης  Μεραρχίας → Πέραμα → Είσοδος προς Αμφιθέας → Είσοδος  Λογγάδες → Διασταύρωση Βασιλικής → Διασταύρωση Δροσοχωρίου → Διασταύρωση Καστρίτσας → Διασταύρωση προς ξύλινα γεφυράκια → Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη →  Διονυσίου Φιλοσόφου → τερματισμός Πλατεία Μαβίλη.
Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τους IAAF/AIMS
Δικαίωμα Συμμετοχής: Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες γεννημένοι το 1997 και πρίν (οι ανήλικοι του 1997 μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα  παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου). Οι αθλητές πρέπει να  πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με  την δική τους ευθύνη.
Κατηγορίες: Στον Αγώνα θα ισχύουν οι κατηγορίες αθλητών με βάση τις πενταετίες. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού αθλητών-τριών σε κάποια από τις κατηγορίες θα ισχύουν οι δεκαετίες. Οι νικητές-τριες της γενικής βαθμολογίας δεν θα βραβευθούν και στην κατηγορία τους.

Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ.
Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 7:00 πμ στις 20/09/2015 
Για τους βαδιστές ισχύουν οι ίδιοι κανονισμοί και παροχές με τους δρομείς των 30 χλμ. Η διαδρομή είναι η ίδια με τον αγώνα δρόμου εκτός από μία μικρή αλλαγή στην αρχή της διαδρομής, για λόγους ασφάλειας  των βαδιστών.
Χρονικό όριο: 6:30 ώρες

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.
Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 9:15 π.μ 
Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Διονυσίου Φιλοσόφου → Γαριβάλδη → Ακτή Μιαούλη → στροφή προς Βογιάνου  → Γ. Γεννηματά → αναστροφή τέλος Γ. Γεννηματά → στροφή στον 1ο  κόμβο Βογιάνου → Aκτή Μιαούλη προς (Παραλίμνιο πάρκο) → αναστροφή πριν το ξύλινο γεφυράκι και πίσω προς Ακτή Μιαούλη  → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου  και τερματισμός στην Πλατειά Μαβίλη.
Δικαίωμα Συμμετοχής: Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες  που είναι γεννημένοι το 1997 και πριν (οι ανήλικοι του 1997 μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα  παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου). Οι αθλητές πρέπει να  πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με  την δική τους ευθύνη.
Χρονικό όριο: 90 λεπτά.
Κατηγορίες: Ανδρών-Γυναικών.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.
Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 18:30
Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Κ.Καραμανλή → Γ. Ελιγιά → Γαριβάλδη → Ακτή Μιαούλη → αναστροφή στο Ξενοδοχείο Ακτή και πίσω προς Ακτή Μιαούλη  → Γαριβάλδη →    Διονυσίου Φιλοσόφου  και τερματισμός στην Πλατειά Μαβίλη.|
Δικαίωμα Συμμετοχής: Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες  που είναι γεννημένοι το 1999 και πριν (οι ανήλικοι του 1999-1998-1997 μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου). Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Χρονικό όριο: 60λεπτά
Κατηγορίες: Ανδρών-Γυναικών

Παραλίμνιος δρόμος ΜΑΜΑ–ΚΑΡΟΤΣΙ 1000 μ.
Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα Αγώνα: 18:00
Δικαίωμα Συμμετοχής: Όλες οι μαμάδες με το καρότσι και τα  παιδιά τους (Δωρεάν)

 Αναλυτικές πληροφορίες του χάρτη με τη διαδρομή και την τροφοδοσία μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site  της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφήhttp://www.ioanninalakerun.gr/pages/participation
β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στο fax: 26510 25818 ή με email στο: [email protected].
γ. Αυτοπροσώπως: Στο γραφείο της ομάδας Κολυμβητήριο Λιμνοπούλα  Ιωαννίνων (Πριν την έξοδο του κολυμβητηρίου) έως τις 16 Ιουλίου 2015 και από 1 Σεπτέμβρη  – 9 Σεπτέμβρη 2015 (17:00-21:00).
Η εγγραφή για να είναι ολοκληρωμένη θα πρέπει να έχει καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής.
δ. Πλατεία Μαβίλη 2 ώρες πριν τον αγώνα. Mόνο για τον αγώνα ΜΑΜΑ – ΚΑΡΟΤΣΙ 1000μ.

Ειδικές πληροφορίες

Καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, θα ισχύουν ειδικές τιμές:

  • σε  ξενοδοχεία
  • σε εστιατόρια για τους δρομείς και τους συνοδούς τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εβδομάδας του Γύρου Λίμνης από 13-20 Σεπτέμβρη θα αναρτηθεί λεπτομερώς στο site σύντομα.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.ioanninalakerun.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνείτε με τα γραφεία του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στο Tηλ.-Fax: 26510-25818  από Δευτέρα- Παρασκευή και ώρες 17:00- 21:00.  


            

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ συμμετοχών
7-12-2008: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σειρά των Nike Runs στο Γκολφ της Γλυφάδας. Ο πανέμορφος χώρος, η άρτια διοργάνωση και ο καλός καιρός δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για τους 471 δρομείς που βρέθηκαν στην εκκίνηση. Όλα τα αποτελέσματα.
Ten - Ten Run 2016
22-5-2016: O Δήμος Κατερίνης διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαΐου αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την ονομασία «Ten – Ten Run 2016».
69ος Δρόμος Θυσίας Ι.Π. Μεσολογγίου
4-4-2015: Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου αναγγέλλει την τέλεση του από 1946 καθιερωμένου στην Ιερή Πόλη της Ελευθερίας – το Μεσολόγγι- Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ» και προκηρύσσει τον 69ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο