Folegandros Chora Races 2015

27-6-2015: Το όμορφο νησί της Φολεγάνδρου θα φιλοξενήσει και φέτος τους αγώνες δρόμου με την επωνυμία “Folegandros Chora Races”

Share

Ο Δήμος Φολεγάνδρου, η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κυκλάδων και το γυμνάσιο Φολεγάνδρου διοργανώνουν αγώνα δρόμου ο οποιός θα διεξαχθεί στη Φολέγανδρο, το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

ΤΟΠΟΣ: Ελλάδα, Φολέγανδρος, Κυκλάδες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015. Έναρξη: 19:30, 20:00.
Σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ

Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Extreme 13 χλμ
 Γυναικών, Ανδρών.

Εκκίνηση: Καραβοστάσης (λιμάνι), 19:30.

 Λεπτομέρειες
:Εκκίνηση από τον Καραβοστάση (λιμάνι), ο δρόμος ανεβαίνει προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζει ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη περιοχή του Ελεήμονα (Άνω Μεριά) και μετά επιστρέφει ακολουθώντας από την ίδια διαδρομή  κατεβαίνοντας περνάει από το Καλντερίμι και μέσα από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας με τερματισμό στη πλατεία της Πούντας στη Χώρα. Οι ανηφόρες προς την Άνω Μεριά είναι αληθινή πρόκληση, με κομμάτια της διαδρομής σε 10% κλίση.

 Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Light 4,7 χλμ.
 Γυναικών, Ανδρών.

Εκκίνηση: περιοχή Ελεούσας, Άνω Μεριά 20:00.

Λεπτομέρειες: Ο αγώνας ξεκινάει από την περιοχή του Ελεήμονα στην Άνω Μεριά και κατεβαίνει ως  την χώρα όπου οι αθλητές αφού περάσουν από το Καλντερίμι και μέσα από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας τερματίζουν στην πλατεία της Πούντας στη Χώρα.

Παιδικός Αγώνας Δρόμου Φολεγάνδρου 1 χλμ
 Αγοριών, Κοριτσιών.

Εκκίνηση: Πούντα, Χώρα 19.30

Λεπτομέρειες
: Εκκίνηση από τη Πούντα γύρω-γύρω την Xώρα πέρασμα μέσα από το Καλντερίμι από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας τερματίζουνεκει απο όπου ξεκίνησαν, στην πλατεία της Πούντας. 

Εγγραφές
: Στο site μας καθημερινά μπορείτε να  εγγραφείτε συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής (Www.folegandroschoraraces.weebly.com).
Επίσης στο Τουριστικό πρακτορείο στην πλατεία της Πούντας στη Χώρα, καθημερινά για 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Το κόστος της συμμετοχής είναι 5€ και καταβάλλετε πριν την έναρξη των αγώνων στην γραμματεία στην Πούντα. Τα παιδιά συμμετέχουν δωρεάν. Ολοι οι συμμετέχοντες  αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.

Τελετή Απονομής: 
Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων. Μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ΠΟΛΙΣ Υπερμαραθώνιος Μαραθώνα – 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
2ος Αγώνας Δρόμου "Γύρος της λίμνης Τσιβλού"
15-10-2017: Αγώνες δρόμου στην λίμνη Τσιβλού
Mountain Bike and Run Cup μέρος 2ο
Με τον δεύτερο αγώνα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Mountain Bike and Run Cup στην πανέμορφη Περαχώρα Κορινθίας. Οι αγώνες γίνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε διαδρομές που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις πέρυσι στους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο