3ο KREKONIAN Run

Share
3o KREKONIAN run

Tην Κυριακή 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας 3ο KREKONIAN Run. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

3ο KREKONIAN Run – Προκήρυξη

Σας καλωσορίζουμε στην φόρμα εγγράφων του 3oυ KREKONIAN run που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο των Εν Αττική Λαγκαδινών.

Για την καλλίτερη οργάνωση του αγώνα  και για να προσφέρουμε στους δρομείς την καλύτερη φροντίδα οι θέσεις συμμετοχής θα είναι  **ΜΟΝΟ 300**

Ο αγώνας δρόμου 5χιλ, (ΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ) θα λάβει χώρα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου (Όλα ασφαλτο) πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Ο αγώνας trail 11χιλ, (Η ΑΓΙΟΔΟΥΔΕΙΑ) θα λάβει χώρα στις 09.45 το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Το πρώτο χιλ. θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου, τα επόμενα 6χιλ. στο βουνό πάνω ακριβώς από το χωριό και τα υπόλοιπα στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

Για την συμμετοχή σας στον αγώνα συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα και επιλεξτε τον αγωνα που θελετε, (5χιλ, ΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ, ή  11χιλ, (Η ΑΓΙΟΔΟΥΔΕΙΑ)

https://forms.gle/GeiHDpJULTub7J2p7

  1. Βασικό Πακέτο συμμετοχής: 5χιλ  ………………………………………………………………………………………………………….. 8€

2. Βασικό Πακέτο συμμετοχής 11χιλ …………………………………………………………………………………………………………………11€

 –  Μετάλλιο

–  Δίπλωμα συμμετοχής

–  Υδροδοσία, τροφοδοσία ( φρούτο )

–  Υγειονομική κάλυψη αγώνα απο την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ)

–  Μικρές εκπλήξεις μέσα στο πακέτο του κάθε συμμετέχοντα  

– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους αγώνες

Βασικό Πακέτο συμμετοχής + καπέλο σκίαστρο: 5χιλ  …………………………………………………………………………………………………………………….8€ + 7€ = 15€

Βασικό Πακέτο συμμετοχής + καπέλο σκίαστρο: 11χιλ ……………………………………………………………………………………………………………………11€ + 7€ = 18€

Μετακίνηση Δρομέων.

Όσοι επιθυμούν μετακίνηση από την Αθήνα ( Μεταξουργείο ) προς Λαγκάδια Αρκαδίας και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας θα χρειαστεί να το δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής με επιπλέον κόστος 5€.

Επειδή θα διατεθεί μόνο ένα λεωφορείο οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας βάση ημερομηνίας υποβολής της φόρμας συμμετοχής στον αγώνα.

Πληρωμή συμμετοχής:

Οι καταθέσεις του ποσού συμμετοχής – μετακίνησης του αγώνα μπορούν να γίνουν στην

ALPHA BANK ΑΡ. ΛΟΓ. GR4201404150415002002004721      

Με αιτιολογία KREKONIAN και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα. ( Τα έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον Συμμετέχοντα εξ ολοκλήρου. )

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής: Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει σε 4 σημεία…

1. Στο λεωφορείο για τον αγώνα σε όσους επιλέξουν την μεταφορά τους με αυτό…

2. Στην πλατεία του χωριού την Παρασκευή 06/Αυγούστου/2022 (Όλη την ημέρα)

3. στην Εκκίνηση του αγώνα αυστηρά μέχρι της 9.00πμ την ήμερα του αγώνα 07/Αυγούστου/2022

4.  στα γραφεία του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών (θα ανακοινωθούν ημέρες και ώρες)

*** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 5χιλ ( στα 11χιλ δεν επιτρεπετε η συμμετοχή κατω 16 ετων ) ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΦΟΣΟΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ (5€) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΙΛ ([email protected]) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ ΣΥΝΟΔΟΥ.

​Όροι συμμετοχής:

​- Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιής για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.​

– Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής», δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.​

​- Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 31/07/2022. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

– Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

** Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα καθώς και η ορθή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων
** Υπεύθυνη διοργάνωσης: Ελένη Τσιοτρα (mail: [email protected] Τηλ. 6944470095)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5th Lepanto Evening Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
8ος Γύρος Κοντοβουνίων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
12ος Ημιμαραθώνιος Χίου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο