Καραϊσκάκειος Δρόμος 2015

27-6-2015: Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νο. Καρδίτσας διοργανώνει στο πλαίσιο της 48ης Διεθνής Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» τον ομώνυμο αγώνα δρόμου 25 χλμ.

Share

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νο. Καρδίτσας διοργανώνει στο πλαίσιο της 48ης Διεθνής Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» τον ομώνυμο αγώνα δρόμου 25 χλμ. το Σάββατο 27 Ιουνίου.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 25 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ
Υψομετρική διαφορά διαδρομής 50 μέτρα
Μαυρομμάτι Υψόμετρο 150 μέτρα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21 Γ. Καραϊσκάκη σε Νομαρχιακό επίπεδο και για επτά ημέρες γίνονται υπό την Αιγίδα της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του. Μέσα σε αυτές ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας οργανώνουν και τον Καραϊσκάκειο δρόμο υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Μουζακίου. Ο αγώνας φέτος θα γίνει το Σάββατο 27 Ιουνίου σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των αθλητών και αθλητριών. [Στη πρώτη κατηγορία θα συμμετάσχουν δρομείς από 17 μέχρι και 29 ετών –γεννηθέντες το 1984. Και από εκεί και πάνω οι κατηγορίες θα διαμορφωθούν ανά πενταετία]. Για τις γυναίκες οι κατηγορίες θα διαμορφωθούν εκείνη τη μέρα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετασχόντων. Κύπελλα θα δοθούν στον πρώτο κάθε κατηγορίας και στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις υπόλοιπες τυχόν βραβεύσεις. Επίσης εάν ο αριθμός των συμμετασχόντων σε μία κατηγορία δεν υπερβαίνει τους τρείς αθλητές δεν θα δημιουργείται κατηγορία. Η εκκίνηση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας , και ο τερματισμός στην πλατεία του Μαυρομματίου μπροστά στον επιβλητικό έφιππο Ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη. Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί με κρύο εμφιαλωμένο νερό. Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικά μπλουζάκια. Μετά τον τερματισμό των αθλητών θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό θέαμα με παρουσίαση χορευτικών τμημάτων από τo εξωτερικό, Ελληνικά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του Μαυρομματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στα τηλ. 2445097571 κιν.6977947689 κ. Δημ. Γιώτη και 6984993437 κ. Βησσαρίων Ζησόπουλο.

[Οι Δρομείς πρέπει να είναι στο σημείο τερματισμού [όσοι θέλουν] στο Μαυρομμάτι δύο ώρες πριν την εκκίνηση. Όσοι αθλητές ευνοούνται μπορούν να βρίσκονται στο σημείο της εκκίνησης [Κεντρική πλατεία Καρδίτσας] μία ώρα πριν την εκκίνηση. Η μεταφορά τους στην Καρδίτσα από την πλατεία του Μαυρομματίου θα γίνει όπως πάντα από τους διοργανωτές με Λεωφορείο]».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης
6-10-2019: Αγώνες 10 & 5χλμ. στη Νέα Σμύρνη
16ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Το τρίαθλο στις... Δόξες του
Σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας, στη λίμνη Δόξα στην Ορεινή Κορινθία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Sprint Distance Lake Doxa Triathlon», ο δεύτερος κατά σειρά αγώνας της Transition Sports την Κυριακή 15 Ιουλίου. Δείτε τι έγινε στη Δόξα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο