Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Pella Half Marathon

Άνοιξαν οι συμμετοχές για τη συμμετοχή στον φετινό Pella Half Marathn και τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Pella Half Marathon 2012
Άνοιξαν οι εγγραφές των δηλώσεων συμμετοχής στα αγωνίσματα του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2012 την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012.

Ο Pella Half Marathon, διαδρομής μήκους 21.097,5 μ. θα μετρηθεί και θα πιστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS, διασχίζει τμήμα της πόλης των Γιαννιτσών, διέρχεται από το ιστορικό σημείο της Θυσίας των Γιαννιτσωτών στην Γερμανική Κατοχή, συνεχίζει στον ιστορικό Κάμπο των Γιαννιτσών, στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πλατανότοπος, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών και μέσω του Πεζόδρομου τερματίζει στο Στρατιωτικό Μουσείο.

Η Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικό Βάδην 6.000 μ., ακολουθεί τα 4,5 πρώτα χιλιόμετρα του P.H.M και μέσω της Εγνατίας οδού τερματίζει στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών, στο Πολεμικό Μουσείο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται:
1) Ηλεκτρονικά μέσω της www.omgclub.gr
2) Με φαξ: Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας (κ. Δ. Συλλέκτη) 23820 21 544
3) Με φαξ: Έφορoς Αθλημάτων Ο.Μ.Γ Kος Πέτσος Χρήστος 23820 28 478

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2012 παράλληλα με το Αγωνιστικό Σκέλος περιλαμβάνει το πρόγραμμα Επισκέπτομαι την Ιστορία, την Εκπαίδευση μικρών παιδιών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και τις δράσεις του Ιππικού Ομίλου Γιαννιτσών. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Ο.Μ.Γ www.omgclub.gr

Τα αγωνίσματα και τις δράσεις του ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2012 θα υποστηρίξουν ομάδες εθελοντών που ήδη σχηματίζονται.
Δηλώσεις εθελοντών δέχεται το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας στο τηλ. 2382 350 809 (υπεύθυνη κα Συλλέκτη Δώρα) για λίγες ημέρες ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Επετειακός Διεθνής Αγώνας Ψηλορείτη «Psiloritis Race 2019»
1/2-6-2019: Ορεινοί αγώνες στον Ψηλορείτη
35ος Βαρτζάκειος Αγώνας Δρόμου – Γύρος του Πειραιά
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο