Στο νησί του Ιπποκράτη

Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος «ΦΙΛΙΝΟΣ» διοργανώνει υπό την αιγίδα της Επαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας και Άθλησης του Επαρχείου Κω και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Δήμου Κω τον 6o Διεθνή Φιλίνειο Δρόμο απόστασης 10 χλμ. το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Share

Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος «ΦΙΛΙΝΟΣ» διοργανώνει υπό την αιγίδα της Επαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας και Άθλησης του Επαρχείου Κω και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Δήμου Κω τον 6o Διεθνή Φιλίνειο Δρόμο απόστασης 10 χλμ. το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας στην 6η του έκδοση θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη «Υπέρ της ειρήνης των Λαών της Γης και της ανάδειξης του Ολυμπιακού Πνεύματος» και καλεί όλους τους φίλους του τρεξίματος να συμμετέχουν στην ασφάλτινη διαδρομή των 10 χλμ.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το Ασκληπιείο της Κω και οι δρομείς αφού περάσουν από Πλατάνι – διασταύρωση Αμπάβρη, διασταύρωση Αγίου Νεκταρίου – γέφυρα Πλατύ Ποταμού (διασταύρωση Αγίου Στυλιανού) – Παναγιά Συντριανή – Πορσελάνες – διασταύρωση Radar, οικία Χαρτοφύλλη – οικισμός Παραδείσι – Ψαλίδι – παραλιακός ποδηλατόδρομος – ερείπια βασιλικής, Νέο Στάδιο Ανταγόρας και τερματισμός στη Μαρίνα της Κω. Σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχει στο οδόστρωμα Μπλε γραμμή σηματοδότησης. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σημείο ελέγχου στο 7,5 χλμ. Όσοι δρομείς δεν περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο θα θεωρούνται άκυροι.

Η οργανωτική επιτροπή θα προσφέρει στους συμμετέχοντες δύο γεύματα, διανυκτέρευση, καθώς και το εισιτήριο της επιστροφής με τα πλοία της Blue Star Ferries.
Ώρα εκκίνησης: 17:30
Διάρκεια αγώνα: 1 ½ ώρες.
Ποσό συμμετοχής: 15 € (εκτός από τους στρατευμένους και φοιτητές που θα συμμετέχουν δωρεάν)

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου με τους εξής τρόπους:
α) ταχυδρομικά: Κωακός Αθλητικός Όμιλος «ΦΙΛΙΝΟΣ», Ναυαρίνου 24, 85300 ΚΩΣ, ΕΛΛΑΣ
β) μέσω FAX: +302242049609, +302242020703
γ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: email: [email protected] & [email protected]

Πληροφορίες για τη συμμετοχή και για τη διαμονή σας στα τηλ.: 2242048580 & 6932472915 Βασίλης Χατζηπαυλής (πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής) και στο site του αγώνα: www.filinos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Διεθνής Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος»
5-4-2015: Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ, προκηρύσσει και διοργανώνει υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Με στόχο την μαζική προσέλευση
Ο 5ος Παγκύπριος και 15ος Ανοιχτός Ετήσιος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee συγκέντρωσε πέρυσι έναν αριθμό δρομέων που αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Φέτος το Σωματείο Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή του επιτυχία και να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δρομέων.
Επιστροφή στη φύση
Συνδυάστε αγώνα και εκδρομή στη φύση στο μαγευτικό Σμόκοβο. Απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή και ξεκουραστείτε στα ιαματικά λουτρά του Δήμου Μενελαΐδας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο