Αγώνας στο Καρπενήσι

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο εν Αθηναίς Κρικελλιωτών “Αγ. Νικόλαος” και το τοπικό συμβούλιο Κρικέλλου, διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Ευρυτάνειου Δρόμου 19.500 μ. το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013.

Share

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Εν Αθηναίς Κρικελλιωτών Αγ. Νικόλαος” και το τοπικό συμβούλιο Κρικέλλου, διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Ευρυτάνειου Δρόμου 19.500 μ. το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 27 Ιουλίου
Τόπος διεξαγωγής: Δήμος Καρπενησίου μνημείο Κοκάλλια – Κρίκελλο Ευρυτανίας
Μήκος διαδρομής: 19.500 μ. – Παιδιά: 1.000 και 2.000 μ.
Ώρα εκκίνησης: 17:00
Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή περιλαμβάνει δασικό δρόμο υψομετρικής διαφοράς 1.430 μ. στην εκκίνηση σταδιακή κατηφόρα ως τον τερματισμό. Υπάρχει σήμανση διαδρομής και αρίθμηση ανά χιλιόμετρο καθώς και τμήμα Ερυθρού Σταυρού Βοήθειας.
Κανονισμοί: Στον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΥΛΜΑ-Υ
Κάλυψη διαμονής: Θα υπάρχει η δυνατότητα διαμονής για περίπου 100 αθλητές σε ειδικές τιμές. Μετακίνηση αθλητών: Θα υπάρχει πούλμαν από Αθήνα αυθημερόν (πληροφορίες κ. Κώστας Σάμιος – Απόλλων Δ. Αττικής), 210 5900685 και πούλμαν για επιστροφή. Το κόστος ανέρχεται σε 10 ευρώ το άτομο + 5 ευρώ συμμετοχή.
Δηλώσεις συμμετοχής: Όλες οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στο www.telmissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Λαϊκός αγώνας δρόμου «Μενελαΐδας»
5-7-2014: Στα Λουτρά Σμοκόβου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Μεναλαΐδος» στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής.
Στη Βιέννη ο Eliud Kipchoge για το INEOS 1:59 Challenge
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πολυσυζητημένο INEOS 1:59 Challenge
Κάρλος και Σαμπάνης νικητές στους Δελφούς
Mε τη συμμετοχή 147 αθλητών και στις δύο αποστάσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο 1ος Ορεινός Αγώνας “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα” στους Δελφούς. Νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Σαμπάνης και η Μίνα Συλαίου στην απόσταση των 8 χλμ., ενώ στον μεγάλο αγώνα των 22 χλμ. τις πρώτες θέσεις σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα έλαβαν οι Κυριάκος Κάρλος και η Γκάμπι Νεγκέλε. Δείτε όλα τα αποτελέσματα και περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο