2ος Atlas Trail Running

12-5-2019: Ορεινοί αγώνες στη Μαλακάσα

Share

Η διοργάνωση του 2ος Atlas Trail Running καλεί τους δρομείς να συμμετέχουν σε μία από τις αποστάσεις 24, 11 & 6 χλμ.
Aκολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ζήσε την εμπειρία του ορεινού τρεξίματος στο αγώνα βουνού ATLAS TRAIL RUNNING στην περιοχή της Μαλακάσας με τρεις διαδρομές 24χλμ. – 11χλμ. – 6χλμ. για κάθε απαίτηση οποιουδήποτε δρομέα. Τρέξε τα βουνά της Μαλακάσας με τεχνικά σημεία στο τερέν, δασικούς δρόμους, διαδρομές που θα σας δώσουν κίνητρο να συνεχίσετε να αγωνίζεστε σε ορεινούς αγώνες. Για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα σας είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια να είναι βουνού και προεραιτικό το υδροδοχείο.
Το 60% της διαδρομής αποτελείται από δασικούς δρόμους και το 40% από μονοπάτια. Έτσι αυτός ο αγώνας θα σας μείνει αξέχαστος, λόγω του γραφικού και καταπράσινου τοπίου που θα συναντήσετε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σας θα συναντήσετε δύο παρεκκλήσια, του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Μερκουρίου. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας αλλά υπάρχουν και τεχνικά σημεία. Επίσης, απαιτείται μια σχετικά μικρή εμπειρία σε αγώνες βουνού. Είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια των αθλητών να είναι κατάλληλα για βουνό και προαιρετικό η χρήση υδροδοχείου ή σακιδίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.asagwn.com»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από την Αίγινα
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Γεώργιος Κωστάκος” στην Αίγινα. Στον αγώνα τερμάτισαν 75 δρομείς με νικητή τον 18χρονο Αχιλλέα Τζενετόπουλο με 1:21:06. Ο Ευγένιος Ζακυνθινός και ο Διονύσης Αξιώτης ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση. Πρώτη γυναίκα ήταν η Pascale Terlaak με 1:47:06. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.
Tρέχω για τα στρατόπεδα
21-5-2017: Αγώνας δρόμου με δωρεάν συμμετοχή
30ος Κορακοβούνιος Δρόμος
14-5-2017: Για μια ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί ο Κορακοβούνιος Δρόμος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο