2ος Atlas Trail Running

12-5-2019: Ορεινοί αγώνες στη Μαλακάσα

Share

Η διοργάνωση του 2ος Atlas Trail Running καλεί τους δρομείς να συμμετέχουν σε μία από τις αποστάσεις 24, 11 & 6 χλμ.
Aκολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ζήσε την εμπειρία του ορεινού τρεξίματος στο αγώνα βουνού ATLAS TRAIL RUNNING στην περιοχή της Μαλακάσας με τρεις διαδρομές 24χλμ. – 11χλμ. – 6χλμ. για κάθε απαίτηση οποιουδήποτε δρομέα. Τρέξε τα βουνά της Μαλακάσας με τεχνικά σημεία στο τερέν, δασικούς δρόμους, διαδρομές που θα σας δώσουν κίνητρο να συνεχίσετε να αγωνίζεστε σε ορεινούς αγώνες. Για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα σας είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια να είναι βουνού και προεραιτικό το υδροδοχείο.
Το 60% της διαδρομής αποτελείται από δασικούς δρόμους και το 40% από μονοπάτια. Έτσι αυτός ο αγώνας θα σας μείνει αξέχαστος, λόγω του γραφικού και καταπράσινου τοπίου που θα συναντήσετε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σας θα συναντήσετε δύο παρεκκλήσια, του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Μερκουρίου. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας αλλά υπάρχουν και τεχνικά σημεία. Επίσης, απαιτείται μια σχετικά μικρή εμπειρία σε αγώνες βουνού. Είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια των αθλητών να είναι κατάλληλα για βουνό και προαιρετικό η χρήση υδροδοχείου ή σακιδίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.asagwn.com»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στη Νεμέα
Ο Δήμος Νεμέας διοργανώνει τον 4ο Αγιωργίτικο δρόμο, απόστασης 12 χλμ. και αγώνα για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου 1200 μ. την Κυριακή 31 Αυγούστου.
10 χρόνια παρουσίας στο βουνό των θεών
Την Κυριακή 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ένας από τους μεγαλύτερους ορεινούς αγώνες της χώρας μας και με διεθνές ενδιαφέρον, ο 10ος Olympus Marathon.
Το Μονοπάτι της Εκεχειρίας 2022
Διαδρομή χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα 50 χλμ. από την Ήλιδα στην Ολυμπία
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο