2ος Atlas Trail Running

12-5-2019: Ορεινοί αγώνες στη Μαλακάσα

Share

Η διοργάνωση του 2ος Atlas Trail Running καλεί τους δρομείς να συμμετέχουν σε μία από τις αποστάσεις 24, 11 & 6 χλμ.
Aκολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ζήσε την εμπειρία του ορεινού τρεξίματος στο αγώνα βουνού ATLAS TRAIL RUNNING στην περιοχή της Μαλακάσας με τρεις διαδρομές 24χλμ. – 11χλμ. – 6χλμ. για κάθε απαίτηση οποιουδήποτε δρομέα. Τρέξε τα βουνά της Μαλακάσας με τεχνικά σημεία στο τερέν, δασικούς δρόμους, διαδρομές που θα σας δώσουν κίνητρο να συνεχίσετε να αγωνίζεστε σε ορεινούς αγώνες. Για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα σας είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια να είναι βουνού και προεραιτικό το υδροδοχείο.
Το 60% της διαδρομής αποτελείται από δασικούς δρόμους και το 40% από μονοπάτια. Έτσι αυτός ο αγώνας θα σας μείνει αξέχαστος, λόγω του γραφικού και καταπράσινου τοπίου που θα συναντήσετε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σας θα συναντήσετε δύο παρεκκλήσια, του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Μερκουρίου. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας αλλά υπάρχουν και τεχνικά σημεία. Επίσης, απαιτείται μια σχετικά μικρή εμπειρία σε αγώνες βουνού. Είναι υποχρεωτικό τα παπούτσια των αθλητών να είναι κατάλληλα για βουνό και προαιρετικό η χρήση υδροδοχείου ή σακιδίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.asagwn.com»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες για όλους
Μετά την περσινή του παρθενική εμφάνιση ο 2ος Δρόμος Δήμου Ξυνιάδος δίνει και φέτος το παρών την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009 ενώ ο Πολιτιστικός Οργανισμός αντίστοιχου δήμου παίζει το ρόλο του διοργανωτή.
Αθλητικές εκδηλώσεις στην Αγ. Πελαγία
Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος της Αγίας Πελαγίας στην Κρήτη φιλοξενεί τις αθλητικές εκδηλώσεις Απολλώνεια 2009. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ποικίλες εκδηλώσεις αγωνιστικού ενδιαφέροντος και fun, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και φιλανθρωπικό έργο.
Ο Παρμάκης νικητής στη Βεγορίτιδα
14-10-2012: 150 περίπου δρομείς έλαβαν μέρος στον 2ο Ημιμαραθώνιο Λίμνης Βεγορίτιδας στην περιοχή Άρνισσα στον Νομό Έδεσσας. Μεγάλος νικητής στον αγώνα που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για μεγάλο μέρος κινείται πλάι στη λίμνη Βεγορίτιδα αναδείχθηκε ο πρωταθλητής του Μαραθωνίου Μιχάλης Παρμάκης με χρόνο 1:11:24 με τον Δημήτριο Γάζο και τον Κοσμά Κωνσταντινίδη να ακολουθούν.
Back to Top