Hercules Mountain Marathon

19-9-2015: H MKO «Όρος Οίτη», ο Δήμος Λαμίας και ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» διοργανώνουν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης – 9th Hercules Mountain Marathon.

Share

H MKO «Όρος Οίτη», ο Δήμος Λαμίας και ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» διοργανώνουν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης – 9th Hercules Mountain Marathon.

Συγκεκριμένα η διοργάνωση περιλαμβάνει τις εξής αποστάσεις:

HERCULES MOUNTAIN MARATHON 43km D+3100m.
Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης “Ηρακλής”

HELLEBOROUS HALF MARATHON 16.2km D+1180m.
Ελλέβορος Ημιμαραθώνιος

FARMAKIDES TRAIL 6.4km D+360m.
Μονοπάτι Φαρμακίδων

– LAGOPODAROS 1000M.(Kids race)
Λαγοπόδαρος

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 15 Μαΐου και γίνονται έως και τις 31 Αυγούστου (παράταση πληρωμών έως τις 10 Σεπτεμβρίου) ενώ για 5η συνεχόμενη χρονιά η μέγαλη απόσταση του προγράμματος συμμετέχει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.herculesmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 20άρι της Εύβοιας
Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια. Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.
Αγώνες εντός και εκτός σταδίου
Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο της Ν. Ιωνίας οι 27οι Αγώνες Δρόμου “Μπλόκο Καλογρέζας” που θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 1.500 μ. και 8 χλμ. για όλες τις κατηγορίες.
Virtual - Logicom Cyprus Marathon
Στις 20 Μαρτίου η φετινή εικονική έκδοση του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο