4ος Faethon Olympus Marathon 2015

12-7-2015: Ορεινός αγώνας για τους φίλους της αδρεναλίνης

Share

O αθλητικός σύλλογος “ΦΑΕΘΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥΣ ΜΑΡΑΘΟΝ” διοργανώνει για 4η χρονιά τον αγώνα βουνού  Faethon Olympus Marathon. Αρωγοί στην προσπάθεια είναι οι σύλλογο Π.Α.Ο.Ε.Ε. “Όλυμπος”, Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας, Χ.Ο.Σ. Καλυβίων “Χριστάκης”, Χ.Ο.Σ. Ολυμπιάδας “Μύτικας” και Χ.Ο.Σ. Σπαρμού “Ο Όλυμπος”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον ομώνυμο αγώνα απόστασης 44 χλμ. με 3.600 μ. υψομετρικής διαφοράς σε μονοπάτια και διαδρομές στον Όλυμπο. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου ενώ για μία ακόμα χρονιά γίνεται στη μνήμη του Απ. Τσουρέκα ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Μορφωτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ολύμπιων Κοκκινοπλιτών Θεσσαλονίκης «ΌΛΥΜΠΟΣ».

Περισσότερα σχετικά με τη διαδρομή του αγώνα καθώς και τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal
20-10-2019: Αγώνες 15 & 5χλμ.
Δώσε νόημα στη συμμετοχή σου στον ΚΜΑ μετατρέποντάς την σε εργαλείο προσφοράς κοινωνικού έργου, γίνε και εσύ MDA RUNNER!
To σωματείο MDA Ελλάς και το περιοδικό RUNNER συμμετέχουν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός στη χώρα μας, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω της ομάδας MDA RUNNER. Δείτε περισσότερα.
Καλές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη
Εντυπωσιακές επιδόσεις για τα ελληνικά δεδομένα είχαμε και φέτος στον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” με τον Αιθίοπα Γκούσι Ρεγκάσα Ντεγιενί να σημειώνει εξαιρετική επίδοση 2:12.28 παρά το πολύ αργό πέρασμα στον ημιμαραθώνιο. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Φέιτ Γκελέτο Τόλα με 2:36.54.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο