Το adidas Open Run πηγαίνει Καβούρι

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου όλοι οι φίλοι των adidas Open Run δίνουν ραντεβού στο Καβούρι για την πέμπτη ομαδική προπόνηση της σειράς. Ήδη στις τέσσερις πρώτες δρομικές εκδηλώσεις έχουν δώσει το παρών πάνω από 3.000 συμμετέχοντες που έτρεξαν χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό με μόνη τους «υποχρέωση» να διασκεδάσουν κάτω από τις οδηγίες των προπονητών της adidas. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Έχοντας ξεπεράσει ήδη τους 3.000 συμμετέχοντες στα 4 Open Run που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στο 2013, το ραντεβού αυτή τη φορά δίνεται νότια, στο τέρμα της Λεωφόρου Καβουρίου. Το 5ο adidas Open Run έρχεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 19:30 (οι εγγραφές ξεκινούν από τις 18:00), σε μία καλοκαιρινή διαδρομή, στις παραλίες Μικρό και Μεγάλο Καβούρι.  

Όλοι λοιπόν, καλούμαστε να φορέσουμε τα αθλητικά μας, να καλέσουμε τους κολλητούς μας και να ετοιμαστούμε για την πιο fun running εμπειρία της πόλης χωρίς να παίζουν λόγο η ηλικία, ή η φυσική κατάσταση.  

Οι εξειδικευμένοι προπονητές της adidas θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε σωστά αλλά και να χαλαρώσετε μετά το τρέξιμο με ένα ομαδικό stretching session δίπλα στη θάλασσα και πολλή καλοκαιρινή μουσική.  

Στα adidas Open Run δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, και μπορείτε να δοκιμάσετε τα τελευταία running προϊόντα της adidas αλλά και να συμμετάσχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε running εξοπλισμό αξίας 500€!    

Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.    

ρείτε τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter account@adidasgr  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Δρόμου La Grande Course
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αψήφισαν τον καιρό!
Παρά τα άσχημα προγνωστικά για τον καιρό περισσότεροι από 500 δρομείς συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, για να συμμετάσχουν στον 23ο Αγώνα Δρόμου 14 χλμ. του Σ.Δ.Υ. Πειραιά. Νικητές του αγώνα ο Κώστας Πούλιος και η Χάιντι Διακομοπούλου.
1ος Δρόμος Αθανάτων
24/25-10-2015: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υγείας Μεσσηνίας και του ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής διοργανώνουν αγώνα υπεραπόστασης το διήμερο 24-25 Οκτωβρίου.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο