Το adidas Open Run πηγαίνει Καβούρι

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου όλοι οι φίλοι των adidas Open Run δίνουν ραντεβού στο Καβούρι για την πέμπτη ομαδική προπόνηση της σειράς. Ήδη στις τέσσερις πρώτες δρομικές εκδηλώσεις έχουν δώσει το παρών πάνω από 3.000 συμμετέχοντες που έτρεξαν χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό με μόνη τους «υποχρέωση» να διασκεδάσουν κάτω από τις οδηγίες των προπονητών της adidas. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Έχοντας ξεπεράσει ήδη τους 3.000 συμμετέχοντες στα 4 Open Run που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στο 2013, το ραντεβού αυτή τη φορά δίνεται νότια, στο τέρμα της Λεωφόρου Καβουρίου. Το 5ο adidas Open Run έρχεται την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 19:30 (οι εγγραφές ξεκινούν από τις 18:00), σε μία καλοκαιρινή διαδρομή, στις παραλίες Μικρό και Μεγάλο Καβούρι.  

Όλοι λοιπόν, καλούμαστε να φορέσουμε τα αθλητικά μας, να καλέσουμε τους κολλητούς μας και να ετοιμαστούμε για την πιο fun running εμπειρία της πόλης χωρίς να παίζουν λόγο η ηλικία, ή η φυσική κατάσταση.  

Οι εξειδικευμένοι προπονητές της adidas θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε σωστά αλλά και να χαλαρώσετε μετά το τρέξιμο με ένα ομαδικό stretching session δίπλα στη θάλασσα και πολλή καλοκαιρινή μουσική.  

Στα adidas Open Run δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, και μπορείτε να δοκιμάσετε τα τελευταία running προϊόντα της adidas αλλά και να συμμετάσχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε running εξοπλισμό αξίας 500€!    

Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.    

ρείτε τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter account@adidasgr  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Με φόντο το Ναύπλιο
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Αγώνας Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,5 χλμ. Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσσου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο