Tsaritsani Mountain Run

1-10-2017: Ένας προσιτός αγώνας βουνού στην Τσαριτσάνη

Share

Ένας νέος αγώνας ανακοινώθηκε για το 2017. Ο λόγος για τον Tsaritsani Mountain Run. Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Η οργανωτική επιτροπή του FAETHON OLYMPUS MARATHON βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το νέο project της διοργάνωσης  με την ονομασία TSARITSANI MOUNTAIN RUN (Τ.Μ.R) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στην πανέμορφη ιστορική κοινότητα της Τσαριτσάνης-Ελασσόνας.

Με δεδομένη την εμπειρία και γνώση από την οργάνωση και υλοποίηση του ιδιαίτερα επιτυχημένου και απαιτητικού FAETHON OLYMPUS MARATHON αποφασίσαμε τη διοργάνωση του T.M.R. Σκοπός μας είναι ένας  αγώνας  προσιτός στον πολύ κόσμο, δίνοντας έτσι τη  ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς να ανακαλύψουν την μαγεία του ορεινού τρεξίματος, να γνωρίσουν όμορφα ξεχασμένα μονοπάτια κοντά στα σπίτια τους και να έρθουν σε επαφή με τη φύση.

Η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής ως προορισμό αθλητικού τουρισμού και φυσικά η δεδομένη παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών στους αθλητές αποτελούν την βάση της οργανωτικής επιτροπής  για την οργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα, η περιγραφή και το λογότυπο του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.faethonolympusmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Ημιμαραθώνιος Άρτας "Ο δρόμος του Γιοφυριού 2020" - Ακύρωση
Ημιμαραθώνιος, αγώνας 5χλμ. και περιπατητικός αγώνας στην Άρτα
Όλοι νικητές!
Χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν στον αγώνα Greece Race for the cure που έγινε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από το άλμα ζωής, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού. Στον αγώνα που είχε καθαρα συμβολικό χαρακτήρα οι περισσότεροι δρομείς και περιπατητές έλαβαν μέρος χωρίς τσιπάκι χρονομέτρησης (υπήρχε και αυτή η επιλογή) ενώ 500 περίπου χρονομετρήθηκαν κανονικά όλοι όμως στήριξαν την προσπάθεια των διοργανωτών μία ημέρα που δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι.
9ο Kallithea Run 2020 - Αναβολή
Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Ειδική προσφορά early bird
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο