2oς Αγώνας «Run Together Powered by Intersport & Saucony»

7-6-2015: Την Κυριακή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Αγώνας «Run Together» που διοργανώνουν η Intersport και η Saucony.

Share

Την Κυριακή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Αγώνας «Run Together» που διοργανώνουν η Intersport και η Saucony.
Aκολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Οι εταιρίες Intersport και Saucony ανακοινώνουν τη συν- διοργάνωση του 2ου αγώνα “RUN TOGETHER Powered by INTERSPORT & SAUCONY” απόστασης 6km και 3km που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 9.30 πμ στο χώρο του Ο.Α.Κ.Α.

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια με τον ίδιο αριθμό, αλλά ο καθένας με διαφορετικό chip  χρονομέτρησης. Για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραίτητα και οι 2 δρομείς. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος. Σημασία δεν έχει τόσο ο χρόνος τερματισμού, αλλά η άθληση μέσα από έναν διασκεδαστικό αγώνα.

Πρόγραμμα Αγώνα 

 • 08:00 – 09:00 Προσέλευση συμμετεχόντων
 • 09:00 – 09:25 Οδηγίες αγώνα, προθέρμανση – διατάσεις από ομάδα γυμναστών – προπονητών
 • 09:30 Εκκίνηση αγώνα Run Together 2(6km και 3km)
 • 11:00 Τελετή Βράβευσης / Κληρώσεις
 • 11:30 Λήξη Διοργάνωσης

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιούνται στο χώρο των αψίδων στην έξοδο από τον ηλεκτρικό σταθμό προς το Ο.Α.Κ.Α. Στον τερματισμό θα υπάρχει ομάδα για αποθεραπεία – διατάσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαδρομής
Η διαδρομή θα είναι κυκλική των 2 στροφών για να συμπληρώσουν οι συμμετέχοντες τα 6 km. Η διαδρομή των 3km αποτελείται από μια κυκλική στροφή.
Θα δοθεί χάρτης που να αναρτηθεί στο επίσημο site της διοργάνωσης με τις υψομετρικές διαφορές και τους σταθμούς ανεφοδιασμού και υποστήριξης.

Πρόσβαση
Για την πρόσβαση σας στο ΟΑΚΑ επισκεφτείτε το www.oaka.com.gr. Υπάρχει η δυνατότητα parking σε όλους τους επιτρεπόμενους χώρους στάθμευσης του Ο.Α.Κ.Α.

Κατηγορίες
Θα μπορούν να σχηματιστούν ζευγάρια δρομέων αποτελούμενα από 2 μέλη στις εξής κατηγορίες:

 1. Άνδρας/Άνδρας
 2. Γυναίκα/Γυναίκα
 3. Άνδρας/Γυναίκα
 4. Με Παιδί (τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας είναι παιδί που γεννήθηκε από το 2000 και μετά)

Κατάταξη ζευγαριών
Τα αποτελέσματα θα βγαίνουν ηλεκτρονικά και θα ταξινομούνται ανάλογα με τις παραπάνω κατηγορίες.  Στα 3 πρώτα ζευγάρια κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία. Θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες μετά τη λήξη των αγώνων.

Ιατρική Κάλυψη
Η διοργάνωση θα υποστηρίζεται από ιατρική κινητή μονάδα.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Ηλεκτρονικά μέσα  από το site www.runtogether.gr
Προθεσμία εγγραφής 1 Ιουνίου 2015,
Αντίτιμο συμμετοχής 10€ το ζευγάρι (5€ το άτομο)
Ενισχυμένο πακέτο 20€ το ζευγάρι (περιλαμβάνει τεχνικό μπλουζάκι Saucony)

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο www.runtogether.gr. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο στον τερματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.runtogether.gr 

Λοιποί Όροι και Προϋποθέσεις

 • Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις και αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις των διοργανωτών.

Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τυχόν κλοπές ή ζημίες σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων.

 • Όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους υποχρεούνται να έχουν υπογεγραμμένη την έγγραφη συγκατάθεση του γονέα τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες παραιτούνται  από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών και των χορηγών του Αγώνα για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τους διοργανωτές χορηγούς του Αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο, σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και κοινωνικά δίκτυα (social networks) κτλ. για προωθητικούς λόγους.

Έντυπο υλικό του αγώνα θα βρίσκεται στα καταστήματα INTERSPORT και Saucony».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
26ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Οι πρώτες επιτυχίες της Ελληνικής ομάδας
Χρυσό για την Νικόλ Κυριακοπούλου στο επι κοντώ, ασημένιο για τον Σπύρο Λεμπέση στο ακόντιο και τον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν και χάλκινο για την Στέλλα Παπαδοπούλου στη σφυροβολία τα πρώτα ελληνικά μετάλλια.
Navarino Challenge 2023
Το Navarino Challenge επιστρέφει στην Costa Navarino στις 13-15 Οκτωβρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο