4ος Αγώνας Δρόμου Υγείας “Σολου Ντερε”

14-6-2015: Αγώνας δρόμου στη Φιλώτα Φλώρινας

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του “Σολού Ντερέ” με την Περιφέρειακη Ενότητα Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Αμυνταΐου,προκηρύσσουν τον 4ο Αγώνα Δρόμου Υγείας “Σολού Ντερέ” που θα γίνει στις 14 Ιουνίου 2015 στον Δ.Δ. Φιλώτα του νομού Φλώρινας.

H προκήρυξη του αγώνα:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

4ος Ανώμαλος Δρόμος  11,3 χλμ ”Σολού Ντερέ”

Περιπατητικός δρόμος 4 χλμ

Παιδική διαδρομή 1 χλμ

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τους επτά συλλόγους της  Τ.Κ Φιλώτα (ΕΜΑΣ Θύελλα, Εύξεινος Λέσχη, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος, Σύλλογος Θρακιωτών, Σύνδεσμος Γυναικών,Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πληττομένων,Αθλητικός Σύλλογος ¨Αριστέας¨) προκηρύσσει τον 4ο Ανώμαλο Δρόμο Υγείας 11,3χλμ ”Σολού Ντερέ”, ο οποίος αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:30π.μ.

Παράλληλα με τον παραπάνω αγώνα θα διεξαχθεί περιπατητικός δρόμος 4χλμ και παιδική διαδρομή 1 χλμ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 11,3χλμ

Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Ομονοίας (επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου) στον Φιλώτα- Φλώρινας.

Οι αθλητές θα διανύσουν μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην φύση. Στα πρώτα, σχεδόν,  3χλμ θα ακολουθήσουν την ασφάλτινη επαρχιακή οδό που οδηγεί στα γειτονικά χωριά του Δήμου Αμυνταίου, μέχρι το ύψος της γέφυρας του ρέματος “ΣΟΛΟΥ”.  Εκεί θα ακολουθήσουν το ρέμα,αγκαλιάζοντας στην κυριολεξία την άγρια ομορφιά που προσφέρει απλόχερα η φύση. Μόλις συμπληρωθούν, περίπου, 5,5χλμ. η διαδρομή συνεχίζει σε χωμάτινο δρόμο στην πεδιάδα της περιοχής, ανάμεσα σε αγροτεμάχια με τοπικές καλλιέργειες. Στα τελευταία χιλιόμετρα η διαδρομή συνεχίζεται στις γειτονιές του Φιλώτα μέχρι  και τον τερματισμό.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, Πλατεία Ομονοίας -επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (στον κέντρο του χωριού) .

Η διαδρομή σε όλο το μήκος της, θα επιτηρείται από Εθελοντές των συλλόγων του Φιλώτα και Εθελοντές Ποδηλάτες. Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμει η αστυνομική διεύθυνση Αμυνταίου Φλώρινας.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι – πρώτες της γενικής κατάταξης της κάθε διαδρομής.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Tα διπλώματα συμμετοχής θα μπορείτε να τα κατεβάσετε από την σελίδα facebook της διοργάνωσης  ( https://www.facebook.com/Soludere) από την επομένη του αγώνα.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και συνοδούς να επισκεφτούν και να περιηγηθούν στους χώρους στέγασης των τοπικών συλλόγων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση  για τη διαδρομή των 11,3χλμ. και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν  στη σελίδα https://www.facebook.com/Soludere  όπως και στη ιστοσελιδα μας.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η εθελοντική διασωστική ομάδα Πτολεμαΐδας θα παρέχει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, με τον σχεδιασμό και την δημιουργία υγειονομικών σταθμών και μονάδων. Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής,  καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα είναι σε ετοιμότητα και το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Σταθμοί νερού θα είναι εγκατεστημένοι στο 2,5χλμ., στο 5ο χλμ.,στο 7,5χλμ. και στον τερματισμό, όπου θα υπάρχουν νερά και φρούτα.

Επιπλέον ανεφοδιασμός νερού θα παρέχεται στου συμμετέχοντες από τους ποδηλάτες σε όλη την διαδρομή.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν μόνο εάν υπάρχει γονική συναίνεση. Αυτό επιτυγχάνεται εφόσον ο γονέας, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, υπογράψει  την φόρμα συμμετοχής  στην γραμματεία.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την 11η Ιουνίου 2015. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων, προκειμένου να διευκολύνετε την οργάνωση του αγώνα. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 4 ΧΛΜ

Ο αγώνας θα ακολουθήσει ίδια πορεία με τον αγώνα 11,3 χλμ μέχρι το πρώτο 1χλμ. Οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν περιμετρικά του Φιλώτα σε χωμάτινο έδαφος,  έως ότου φτάσουν στις γειτονιές του χωριού.Η τελική ευθεία για τον τερματισμό θα είναι ο κεντρικός δρόμος ο οποίος οδηγεί  στο σημείο εκκίνησης- Πλατεία Ομονοίας. Ώρα έναρξης 10:40π.μ.Η διοργάνωση του περιπατητικού δρόμου στόχο έχει να αγκαλιάσει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, παρακινώντας άτομα κάθε ηλικίας, αθλητές και μη, να συμμετέχουν. Σε αυτή την διαδρομή δεν θα υπάρξει χρονομέτρηση. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι-ες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, μία ώρα πριν την εκκίνηση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1 ΧΛΜ

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η Πλατεία Ομονοίας στον κεντρικό δρόμο της Τ.Κ Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικρά παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Ώρα έναρξης 10:10 π.μ.

Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη.  Για την συμμετοχή τους, όμως,  απαιτείται υπεύθυνη δήλωση των γονέων που δηλώνουν ότι επιτρέπουν την συμμετοχή τους στον αγώνα. Η υπεύθυνη δήλωση θα συμπληρωθεί την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης στο σημείο εκκίνησης, μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Δηλώσεις συμμετοχής στο παρακάτω link:

https://docs.google.com/forms/d/1gbF3ag6fMfDw8efLVhoTphYJdCZR_4oJ84VNE0lukoA/viewform

Κάντε μας like στη σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/Soludere?ref=hl

Πώς να έρθετε στον αγώνα μας:

 https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zwEQOzyJyRUQ.ksssnapu_3C0&hl=el&authuser=0&msa=0&dg=feature

Για περισσότερες  πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

697 8311291 (what’s up), 694 4248606(cosmote), 697 7447221(what’s up)

Με τιμή η οργανωτική επιτροπή:

Αβραμίδου Γεωργία,

Αβραμίδης Αναστάσιος,

Βογιατζή Μαρία,

Δεληγιαννίδης Βασίλειος,

Κανάκης Κωνσταντίνος,

Κέρλοβα Άννα,

Κλάζογλου Ειρήνη,

ΜπαΪραμίδης Πασχάλης,

Σαββάκης Χρήστος,

Τσερέπης  Βασίλειος,

Φανάκης Αποστόλoς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακίδεια 2015
22-3-2015: Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Αττικής διοργανώνουν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου αγώνα δρόμου στη Φιλοθέη προς τιμή του Στέλιου Κυριακίδη.
Kos City Run 2018
27-10-2018: Αγώνες 5, 10 & 20 χλμ. στην Κω
Αγώνας σε μαγικό τοπίο
Το Σάββατο 13 Αυγούστου με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Μενδενίτσας και ώρα 18.30, θα διεξαχθεί ο 5ος Αγώνας Δρόμου απόστασης 13.700 μ. διάσχισης του Καλλίδρομου. Η διαδρομή του αγώνα είναι μία από τις ομορφότερες μέσα στα αιωνόβια έλατα του Καλλίδρομου με εκκίνηση στα 520 μ., στη συνέχεια φτάνει εως και τα 810 μ. για να επιστρέψει με συνεχή ήπια κατηφορική κλίση στο σημείο εκκίνησης, την πλατεία της Μενδενίτσας.<
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο