16ος Ευχίδειος Άθλος

8/10-5-2015: Ο Ελληνικός Όμιλος Τριάθλου και Αθλημάτων Μεγάλης Διάρκειας «Ο Ευχίδας» διοργανώνει το τριήμερο 8-10 Μαΐου αγώνες υπεραπόστασης Πλαταιές – Δελφούς.

Share

Ο Ελληνικός Όμιλος Τριάθλου και Αθλημάτων Μεγάλης Διάρκειας «Ο Ευχίδας» διοργανώνει το τριήμερο 8-10 Μαΐου αγώνες υπεραπόστασης 107,5 & 215 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί και η 22η Ευχίδεια Δελφική Φλόγα Υπεραποστάσεων.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΥΠΕΡ- ΑΘΛΟΣ 215 ΧΛΜ (ΕΥΧΙΔΑΣ 215) ΔΕΛΦΟΙ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΕΛΦΟΙ

Εκκίνηση: Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς την Παρασκευή 8 Μαίου 2015 και ώρα 09.00. Πριν την εκκίνηση θα γίνει η τελετή αφής του Δελφικού φωτός-υπεραποστάσεων και το δαφνοστεφάνωμα των αθλητών. Το φως των Δελφών θα μεταφερθεί στις Πλαταιές. Εκεί, ο πρώτος αθλητής που θα φτάσει στην αναστροφή, θα έχει την τιμή να ανάψει αυτός πρώτος, τον βωμό των Πλαταιών. Φυσικά όλοι οι αθλητές που θα έρθουν για αναστροφή θα ανάψουν και αυτοί συμβολικά το βωμό που θα βρίσκεται εκεί.

Δηλώσεις συμμετοχής- προϋποθέσεις: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές οι οποίοι έχουν τερματήσει τα τελευταία δυο χρόνια, σε έναν τουλάχιστον από τους παρακάτω αγώνες:
– Ευχίδειο υπέρ -αθλο 215 χλμ. εντός του χρονικού ορίου των 36 ωρών.
– Ευχίδειο άθλο 107,5 χλμ, εντός του χρονικού ορίου των 15 ωρών.
– Σπάρταθλον εντός του χρονικού ορίου των 36 ωρών.
– Ολύμπιο δρόμο, εντός του ορίου των 28 ωρών.
– Αγώνα 24h με επίδοση τουλάχιστον 150 χλμ.
– Αγώνα 100 χλμ. έως 12.30 ώρες
Επίσης, άλλους αγώνες δρόμου, ή ορεινούς ,άνω των 100 χλμ. εντός των χρονικών ορίων που δίνουν οι διοργανωτές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ανοίγουν 15/9/14, και κλείνουν 10/4/2015.

Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα.

”Φόρμα Εγγραφής”. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πουλμαν του αγώνα για την μεταφορά τους στους Δελφούς απο Αθήνα την Πέμπτη 7/5 και επιστροφή την Κυριακή 10/5 πρέπει οπωσδήποτε να το δηλώσουν στην στήλη ”ΣΗΜΕΙΩΣΗ” στο κάτω μέρος της ηλεκτονικής φόρμας εγγραφής. Αν δε το γνωρίζουν ακόμα να ενημερώσουν σχετικά είτε με email είτε τηλεφωνικά.
Παρακαλούμε θερμά τους αθλητές, να στέλνουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους, και μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία, διαφορετικά, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ.
Παρατηρείται το φαινόμενο, κάποιοι αθλητές, να έρχονται εκπρόθεσμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στη διοργάνωση.
Επίσης θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο αγώνας είναι ιδιαίτερα επίπονος και απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και επαρκή προετοιμασία. Τέλος, όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν κάνει πρόσφατα ιατρικές εξετάσεις, και να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση όχι παλαιότερη των τριών μηνών, η οποία θα πιστοποιεί την καλή τους υγεία.

Χρονικό όριο: Δίνεται το χρονικό όριο των 36 ωρών. Αυτό έχει κατανεμηθεί έτσι ώστε ο αθλητής να έχει συνολικά 16 ώρες για την μισή διαδρομή Δελφοί- Πλαταιές, και 20 για την επιστροφή Πλαταιές –Δελφοί.

Σταθμοί ελέγχου και ανεφοδιασμού: Σταθμοί ελέγχου και ανεφοδιασμού των αθλητών θα υπάρχουν συνολικά 19 κατά μήκος της διαδρομής, καθώς επίσης και 6 σημεία νερού. Οι σταθμοί θα λειτουργούν σε όλο το 36ωρο του αγώνα κανονικά και προς τις δυο κατευθύνσεις. ( Για όσους έχουν ξανατρέξει, είναι οι γνωστοί σταθμοί μας και τα γνωστά σημεία νερού αλλά με διευρυμένο ωράριο).    
Στους σταθμούς ελέγχου και ανεφοδιασμού, οι αθλητές θα βρουν ότι χρειάζονται, νερό, αναψυκτικά, φρούτα, μπισκότα, αλμυρά, γλυκά , σνακς κλπ. Επίσης θα υπάρχουν 4 κεντρικοί σταθμοί και προς τις δύο κατευθύνσεις : Στείρι σταθμός 18, Αγ. ΄Αννα σταθμός 11., βενζινάδικο Α Π ( πρόιν AVIN) και Πλαταιές στην αναστροφή. Στους κεντρικούς σταθμούς θα υπάρχει και φαγητό (μακαρόνια, ρυζι, πατάτες, σούπες κλπ.) Ακόμη θα υπάρχει μικρό φαρμακείο σε κάθε σταθμό. ( παυσίπονα, βαζελίινη, ψυκτικά, γάζες κλπ) Τα σημεία νερού δεν είναι επανδρωμένα, αλλά θα υπάρχει νερό για τους αθλητές. Οσοι αθλητές έχουν δικά τους πράγματα για τους σταθμούς, μπορούν να τα παραδώσουν από την προηγουμένη του αγώνα. Θα πρέπει να έχουν γράψει καθαρά το νούμερό τους καθώς και τον σταθμό που το θέλουν.
Οσοι αθλητές έχουν συνοδό θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι συνοδοί τους, ότι αμέσως μετά την εκκίνηση οι συνοδοί, θα πρέπει να κατευθυνθούν στο Δίστομο από όπου θα μπορούν από εκεί και πέρα να βοηθούν τους αθλητές τους σε κάθε σταθμό. Απαγορεύεται επομένως η στάθμευση των συνοδών στους σταθμούς και η παροχή βοήθειας πριν το Δίστομο. Επίσης τόσο οι αθλητές όσο και οι συνοδοί πρέπει να υπακούν και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα τους οποίους θα πρέπει και να γνωρίζουν.
Τέλος, όπως έχουμε καθιερώσει και είναι γνωστό, κάθε σταθμός, αποτελεί και σημείο αποκλεισμού Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε σταθμό, θα πρέπει οι αθλητές να έρχονται το αργότερο την ώρα που αυτός κλείνει, διαφορετικά θα αποκλειστούν από τον αγώνα.

Νούμερα: Oι αθλητές θα παραλάβουν τα νούμερά τους στους Δελφούς την παραμονή του αγώνα Πέμπτη 7/5/2015 Εκεί μπορούν να παραδώσουν όσοι θέλουν και τα πακέτα για την διαδρομή. Οσοι αθλητές έχουν συνοδό μαζί με το νούμερό τους, θα πάρουν ειδική διαπίστευση για τον συνοδό και για το αυτοκίνητο τους Δεν θα επιτρέπεται βοήθεια σε αθλητή από μη διαπιστευμένο συνοδό. Επίσης θα γίνει τότε και τεχνική ενημέρωση. Tα νούμερα των αθλητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών.

Επαθλα: Δάφνινο στεφάνι και η δάδα του Ευχίδα περιμένει όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου, μετάλλιο και δίπλωμα. Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες επιπλέον. Ολοι οι αθλητές θα πάρουν μπλουζάκι του αγώνα, όπως επίσης και δώρα που θα προκύψουν από χορηγούς. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν την επομένη του αγώνα, όπως συνηθίζουμε, Κυριακή 10Μαίου το πρωί στους Δελφούς. Σημειώνουμε εδώ , ότι οι αθλητές θα πρέπει να είναι παρόντες στην τελετή των απονομών προκειμένου να παραλάβουν τα έπαθλά τους και τα δώρα τους, σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα.

Μεταφορά: Θα υπάρξει μεταφορά των αθλητών την Πέμπτη 7/5/2014 το απόγευμα από την Αθήνα στους Δελφούς εφόσον συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 ενδιαφερόμενοι αθλητές.
Επίσης θα υπάρχει λεωφορείο για την μεταφορά των αθλητών από τους Δελφούς στην Αθήνα, την Κυριακή 10 Μαίου μετά τις απονομές.
Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι αθλητές, θα πρέπει να ενημερώσουν με μια μικρή σημείωση στην αίτηση συμμετοχής τους, ή τηλεφωνικά , ή με mail αν θα χρησημοποιθήσουν το πούλμαν από Αθήνα για Δελφούς και αντιστρόφως.

Oικονομική συμμετοχή: Η οικονομική συμμετοχή του αγώνα είναι 170 ευρώ για κάθε αθλητή και 70 ευρώ για κάθε συνοδό (εφόσον αυτος παραμείνει στο ξενοδοχείο με τον αθλητή του). Αυτό περιλαμβάνει:
– Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα
– Τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα
– Δάδα, μετάλλιο, δίπλωμα, αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα
– Μεταφορά από Αθήνα σε Δελφούς (αν συμπληρωθούν 20) και από Δελφούς σε Αθήνα.
– Δείπνο την Πέμπτη 7/5παραμονή του αγώνα, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Ηνίοχος στους Δελφούς συν πρωινό.
– Φαγητό και διανυκτέρευση με πρωινό την Παρασκευή , εφόσον υπάρχει εγκατάλειψη του αθλητή.
– Μεταφορά του αθλητή στους Δελφούς εφόσον σταματήσει, σε περίπτωση εγκατάλειψης.
– Φαγητό το Σάββατο 9/5 μετά τους τερματισμούς και διανυκτέρευση των αθλητών στο ξενοδοχείο Ηνίοχος συν πρωινό.
– Φαγητό την Κυριακή 10/5 αμέσως μετά τις απονομές .
– Διάφορα αναμνηστικά δώρα , όπως κρασιά, και άλλα τοπικά δώρα που θα προκύψουν
– Οι συνοδοί των αθλητών δικαιούνται φαγητό και παραμονή στο ξενοδοχείο όπως οι αθλητές.
Τα χρήματα για την οικονομική σας συμμετοχή, μπορείτε να καταθέσετε , εφόσον η συμμετοχή σας επιβεβαιωθεί στον λογαριασμό του συλλόγου : 231-00-2002-005483
IBAN: GR56 0140 2310 2310 0200 2005 483 Alpha bank , το αργότερο μέχρι 10/4/2015
Σε περίπτωση ακύρωσης τηε συμμετοχής τα χρήματα δεν επιστρέφονται, ο αθλητής όμως δικαιούται τα ανμνηστικά δώρα του αγώνα.

ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 107,5 ΧΛΜ. ( ΕΥΧΙΔΑΣ 107,5) ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΕΛΦΟΙ – ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο Πλαταιών, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 8/5/2015 (ώρα 24.00)

Δηλώσεις συμμετοχής – προϋποθέσεις: Στον αγώνα των 107,5 χλμ. μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές οι οποίοι τα τελευταία δυο χρόνια, έχουν τρέξει: Ευχίδειο άθλο εντός του χρονικού ορίου των 15 ωρών, Σαρωνικό δρόμο, Δρόμο Κάστρου Κέρκυρας, Αέθλιο δρόμο Νεμέα-Λεβίδι, μέσα στα χρονικά όρια που δίνουν οι διοργανωτές τους, ή άλλο υπερμαραθώνιο αγώνα, ή τουλάχιστον έχουν στο ενεργητικό τους τρεις τερματισμούς μαραθωνίων , τα τελευταία δυο χρόνια. Οι δηλώσεις συμμετοχής ανοίγουν 15/9/14, και κλείνουν 10/4/2015.Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα ”Φόρμα Εγγραφής”. Μετά τη λήξη της παραπάνω ημερομηνίας αιτήσεις συμμετοχής ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ, γι αυτό παρακαλούνται οι αθλητές, να δηλώνουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, γιατί διαφορετικά δημιουργούν προβλήματα στην διοργάνωση. Ακόμη πρέπει όλοι να ξέρουν ότι ο αγώνας είναι ιδιαίτερα επίπονος, και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, και προπονημένοι επαρκώς. Ακόμη πρέπει να έχουν κάνει πρόσφατα ιατρικές εξετάσεις, και υποχρεούνται να προσκομίσουν στους διοργανωτές ιατρική βεβαίωση που να πιστοποιεί την ικανότητα συμμετοχής τους στον αγώνα, όχι παλαιότερη των τριων μηνών.

Χρονικό όριο: Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 15 ώρες.

Σταθμοί ελέγχου και ανεφοδιασμού: Θα υπάρχουν 19 σταθμοί ελέγχου και ανεφοδιασμού καθώς επίσης και 6 σημεία νερού. Στους σταθμούς οι αθλητές θα καταγράφονται, και θα υπάρχει τροφοδοσία με νερά, αναψυκτικά, φρούτα, μπισκότα, χυμούς, σνακς αλμυρά και γλυκά κα. Τα σημεία νερού δεν είναι επανδρωμένα απλά οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να βρουν νερό στα συγκεκριμένα σημεία.
Στους σταθμούς θα υπάρχει επισης και μικρό φαρμακείο όπως αναγράφεται και παραπάνω για τα 215. Όπως επίσης είναι γνωστό και αναφέρεται και παραπάνω, κάθε σταθμός αποτελεί και σημείο αποκλεισμού γι αυτό οι αθλητές θα πρέπει να κανονίζουν το ρυθμό τους ώστε να φτάνουν πριν αυτός κλείσει, διαφορετικά αποκλείονται.
Τέλος όλοι, αθλητές και συνοδοί θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανονισμούς του αγώνα και να συμμορφώνονται με αυτούς. Κυρίως οι συνοδοί , δεν θα πρέπει να βοηθούν τους αθλητές τους ενδιαμέσως των σταθμών, ούτε επίσης να παρκάρουν και να τους περιμένουν παρά μόνον και αυστηρά στους σταθμούς, διαφορετικά κινδυνεύει ο αθλητής με αποκλεισμό. Οσοι αθλητές έχουν πακέτα για τους σταθμούς θα πρέπει να έχουν γράψει επάνω ευκρινώς το νούμερό τους και το νούμερο του σταθμού που το θέλουν. Ο πίνακας με τους σταθμούς αναλυτικά θα αναρτηθεί στη σελίδα με σε μερικές μέρες.

Μεταφορά: Θα υπάρχει πούλμαν για την μεταφορά των αθλητών από την Αθήνα στις Πλαταιές την Παρασκευή 8 Μαίου , το οποίο θα αναχωρήσει ώρα 20.00 από την Πλατεία Καραίσκάκη μπροστά από το θέατρο Περοκέ, και δίπλα από το ξενοδοχείο Στάνλει, όπως και πέρσι για όσους ξέρουν. Επίσης το πούλμαν θα επιστρέψει τους αθλητές από τους Δελφούς στην Αθήνα την Κυρική 10 Μαίου, αφού τελειώσουν οι απονομές και οι εκδηλώσεις. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πουλμαν του αγώνα για την μεταφορά τους θα πρέπει οπωσδήποτε να το δηλώσουν στην στήλη ”ΣΗΜΕΙΩΣΗ” στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Αν δεν το γνωρίζουν ακόμα θα πρέπει να ενημερώσουν το συντομότερο με email η τηλεφωνικα.

Επαθλα: στους 6 πρώτους και τις τρεις πρώτες θα δοθούν δάφνινα στεφάνια, η δάδα του Ευχίδα, Κύπελλο, μετάλλιο, δίπλωμα. Σε όσους τερματίσουν εντός χρονικού ορίου, θα δοθούν η δάδα του Ευχίδα, μετάλλιο, δίπλωμα. Σε οσους δεν τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους. Ολοι θα πάρουν μπλουζάκι και ότι δωράκια έχουμε. Οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή το πρωί 10 Μαίου στους Δελφούς.,και για τους δυο αγώνες. Οιαθλητές οφείλουν να είναι παρόντες στην τελετή των απονομών προκειμένου να παραλάβουν τα έπαθλα τους σύμφωνα με τους κανονοσμούε του αγώνα.

Νούμερα: Τα νούμερα των αθλητών θα δοθούντην Παρασκευή 8 Μαίου στην γραμματεία του αγώνα στις Πλαταιές, η οποία θα είναι ανοιχτή απο τις 18.00- 23.00 Απαραίτητη προυπόθεση γι αυτό είναι να έχει ολοκληρωθεί η συμμετοχή τους, δηλαδή να τους έχει δοθεί νούμερο που θα το δουν στη λίστα συμμετοχών και να έχουν τακτοποιήσει την οικονομική συμμετοχή τους.
Στην γραμματεία μπορουν να παραδώσουν όσοι έχουν πακέτα για τους σταθμούς.
Επίσης όσοι έχουν συνοδό θα πάρουν ειδική διαπίστευση για τον συνοδό και το αυτοκίμητό τους. Προσοχη, δεν θα επιτραπεί βοήθεια σε αθλητή, από μη διαπιστευμένο συνοδό.

Οικονομική συμμετοχή: Η οικονομική συμμετοχή του αγώνα είναι 70 ευρώ για κάθε αθλητή και 40 ευρώ για κάθε συνοδό (εφόσον αυτος παραμείνει στο ξενοδοχείο με τον αθλητή του).Αυτή περιλαμβάνει:
– Το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.
– Τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα.
– Δάδα, εφόσον τη δικαιούται, δίπλωμα, μετάλλιο
– Αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα
– Μεταφορά από Αθήνα σε Πλαταιές, και από Δελφούς Αθήνα
– Φαγητό το Σάββατο το βράδυ μετά τους τερματισμούς στους Δελφούς
– Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Ηνίοχος των Δελφών με πρωινό
– Φαγητό την Κυριακή 10 Μαίου αμέσως μετά τις απονομές, προσφορά του εστιατορίου Ηνίοχος.
– Δώρα, που θα προκύψουν από χορηγούς
– Οι συνοδοί δικαιούνται κι αυτοί μεταφορά , φαγητό και ξενοδοχείο όπως οι αθλητές
– Οσοι αθλητές δεν επιθυμούν να παραμείνουν το Σαββατο μετα τον τεραμτισμο στους Δελφούς η οικονομική συμμετοχή τους σε αυτή την περίπτωση ειναι 50 Ευρώ.

Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι 10/4/2015 στο λογαριασμό του συλλόγου που αναφέρεται παραπάνω. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής χρήματα δεν επιστρέφονται, ο αθλητής όμως, δικαιούται τα αναμνηστικά δώρα του αγώνα.

Σημαντική σημείωση: Οι αθλητές που θα χρησιμοποιήσουν το πούλμαν πρέπει οποσδήποτε να το σημειώσουν στην αίτησή τους ή να ειδοποιήσουν σχετικά τους διοργανωτές.

Γενικά που αφορούν και τους δυο αγώνες: Οι αγώνες θα εποπτεύονται από τους διοργανωτές, επόπτες και κριτές, σε όλη την διάρκεια τους.
Οι αθλητές τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη, και απαλλάσσουν τους διοργανωτές και κάθε εμπλεκόμενο για οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία τους ή απώλεια.
Στους αγώνες θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα, θα υπάρχουν επίσης και φυσιοθεραπευτές τόσο στην Αγ. Αννα όσο και στις Πλαταιές (αναστροφή).
Από εξοπλισμό, είναι απαραίτητος ο φακός και για τους δυο αγώνες. Επίσης καλό θα ήταν να έχετε και ‘ενα ελφρύ αντιανεμικό για το βουνό τη νύχτα.
Να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του αγώνα γιατί θα αναρτώνται εν καιρώ νεότερες ανακοινώσεις, λεπτομέρειες κλπ.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία επικοινωνείτε στο e-mail: euchidiosathlos@yahoo.gr, και στο τηλ.: 6982712878 κα. Ρίτσα Αντωνοπούλου και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.euchidiosathlos.gr».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning, στα Νάματα Κοζάνης. 178 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος σε έναν αγώνα που κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και άφησε μόνο χαμόγελα σε όλους τους Skyrunners που έτρεξαν πάνω από τα σύννεφα, ένω έβαλε… φωτιά στους τελικούς βαθμολογικούς πίνακες.
3ος Λαΐκός Αγώνας Ορεινού Δρόμου "Μονοπάτι Αρκάδρων Ποιμένων"
Δοκιμασία αντοχής και περιπέτειας στη βόρεια πλευρά του Μαινάλου. Εκκίνηση στις 10:30 από το Βαλτεσινίκο και τερματισμός στο ίδιο σημείο. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και το ποσό των 10Ε που θα καταβάλλουν οι συμμετέχοντες θα διατεθεί προς ενίσχυση του συλλόγου “Φλόγα”.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Μ έως και Π
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 28ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. – ΣΔΥΑ βρείτε το όνομα σας ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο