Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα

29-3-2015: Αγώνας για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισιητοποίησης για τον Αυτισμό

Share

Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα, με τη τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου), διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο , την Κυριακή  29 Μαρτίου 2015.
Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής :
• α. Αγώνας  1km  με 2 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση  10.40 πμ
• β. Αγώνας  5km με 5 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση  10.35 πμ
• γ. Αγώνας  13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10.30 πμ                

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν, ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό δίπλωμα , μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού υπάρχουν χώροι ιματισμού, wc, στάθμευσης οχημάτων. Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη .
Εγγραφές από 12 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι 22 Μαρτίου 2015 ηλεκτρονικά   στη σελίδα www.elpida-autism.gr

Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα, 16-22 Μαρτίου, στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου θα γίνει η διανομή των αριθμών στους συμμετέχοντες, σε ώρες που θα ανακοινωθούν στο site & στο facebook.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Μπιτζιλής Φώτης +306949470673 [email protected]                                                

Κοντοδήμος Κώστας:+306949440000  [email protected]                                                                                      

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14-4-2019: Αγώνες μαραθώνιου, ημιμαραθώνιου και αγώνων 5 & 10 χλμ. στη Ρόδο
SNF Run 2020 - Aκύρωση
Αγώνας την Τρίτη 23 Ιουνίου στην Αθήνα
9oς Μαραθώνιος Μεσσήνης
30-3-2014: Για μία ακόμα χρονιά η Μεσσήνη διοργάνωσε τον δικό της μαραθώνιο με διοργανωτές τον Δήμο Μεσσήνης, τον ΣΔΥ Μεσσηνίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο