Αγώνας επιλογής για την εθνική ομάδα ορεινού τρεξίματος

Tην Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα 12 χλμ των ανδρών που θα ξεκινήσει στις 10:00 και τον αγώνα 8 χλμ. των γυναικών με ώρα εκκίνησης στις 10:10. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Share

Tην Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα 12 χλμ των ανδρών που θα ξεκινήσει στις 10:00 και τον αγώνα 8 χλμ των γυναικών με ώρα εκκίνησης στις 10:10. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Ο αγώνας θα γίνει στη δυτική πλευρά της Πάρνηθας με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Μον Παρνές. Η διαδρομή είναι κυκλική συνολικής απόστασης 3.496 με εκκίνηση και τερματισμό το ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου ενώ το υψηλότερο σημείο της διαδρομής είναι 230 μέτρα και το χαμηλότερο 0μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο ΣΕΓΑΣ (Λεωφ. Συγγρού 137, Αθήνα) μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 στις 14:00 στα Fax της Ομοσπονδίας (210 9331152-2109356094).

Οι δηλώσεις συμμετοχής προς τον ΣΕΓΑΣ πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τον Πρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα και να φέρουν τη σφραγίδα του Σωματείου. Επίσης πρέπει να αναγράφονται ευανάγνωστα τα ονοματεπώνυμα των αθλητών – τριών, το έτος γέννησης, ο αριθμός δελτίου εγγραφής στο ΣΕΓΑΣ, καθώς και κινητό τηλέφωνο υπευθύνου από πλευράς συλλόγου για οποιδήποτε διευκρίνηση.
Στον αγώνα θα λάβουν μέρος μόνοιοι αθλητές – τριες που έχουν δηλωθεί από το σύλλογο τους όπως προβλέπει η Προκύρηξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Διεθνής Νυχτερινός Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τσιούνης και Γρατσάνη τις πρωτιές στον Ημιμαραθώνιο της Λάρισας
Με νέο ρεκόρ συμμετοχών έγινε στα μέσα του Δεκεμβρίου στη Λάρισα ο καθιερωμένος πλέιν Ημιμαραθώνιος δρόμος “Τύρναβος – Λάρισα”. Στην 9η διοργάνωση του αγώνα όλα πήγαν περίφημα και τερμάτισαν 400 περίπου δρομείς ενώ νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Τσιούνης από τα Τρίκαλα με 1:10:58 και στις γυναίκες η Παρασκευή Γρατσάνη, επίσης από τα Τρίκαλα, με 1:29:51.
6ος Ορεινός αγώνας  δρόμου Θυσίας Σουλιωτών
28-5-2017: Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Εορτών Σουλίου 2017” διοργανώνει τον “6ο Ορεινό αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο