Αγώνας επιλογής για την εθνική ομάδα ορεινού τρεξίματος

Tην Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα 12 χλμ των ανδρών που θα ξεκινήσει στις 10:00 και τον αγώνα 8 χλμ. των γυναικών με ώρα εκκίνησης στις 10:10. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Share

Tην Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα 12 χλμ των ανδρών που θα ξεκινήσει στις 10:00 και τον αγώνα 8 χλμ των γυναικών με ώρα εκκίνησης στις 10:10. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Ο αγώνας θα γίνει στη δυτική πλευρά της Πάρνηθας με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Μον Παρνές. Η διαδρομή είναι κυκλική συνολικής απόστασης 3.496 με εκκίνηση και τερματισμό το ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου ενώ το υψηλότερο σημείο της διαδρομής είναι 230 μέτρα και το χαμηλότερο 0μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο ΣΕΓΑΣ (Λεωφ. Συγγρού 137, Αθήνα) μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 στις 14:00 στα Fax της Ομοσπονδίας (210 9331152-2109356094).

Οι δηλώσεις συμμετοχής προς τον ΣΕΓΑΣ πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τον Πρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα και να φέρουν τη σφραγίδα του Σωματείου. Επίσης πρέπει να αναγράφονται ευανάγνωστα τα ονοματεπώνυμα των αθλητών – τριών, το έτος γέννησης, ο αριθμός δελτίου εγγραφής στο ΣΕΓΑΣ, καθώς και κινητό τηλέφωνο υπευθύνου από πλευράς συλλόγου για οποιδήποτε διευκρίνηση.
Στον αγώνα θα λάβουν μέρος μόνοιοι αθλητές – τριες που έχουν δηλωθεί από το σύλλογο τους όπως προβλέπει η Προκύρηξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ο ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 2022
Η ημερομηνία του αγώνα
Άθλος Τζουμέρκων 2017
9-4-2017: Ο Άθλος Τζουμέρκων mountain running, θα γίνει για δέκατη έκτη χρονιά στον ομώνυμο ορεινό όγκο, στα Τζουμέρκα.
Τρέχοντας στην λίμνη
Ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης-Μαραθώνος, σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά τον 1o Aγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 500 μ. για τα παιδιά την Κυριακή 19 Μαϊου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο