2ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Ποντίνης Γρεβενών

26-04-2015: Αγώνας ανωμάλου δρόμου στα Γρεβενά

Share

Ο αθλητικός και ο πολιτιστικός σύλλογος Ποντινής Γρεβενών διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά αγώνα ανωμάλου δρόμου 10 χλμ την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στην τοπική κοινότητα Ποντινής Γρεβενών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:26/04/2015
ΗΜΕΡΑ:ΚΥΡΙΑΚΗ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:11:00 π.μ.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ:10 χλμ. (9.600μ.)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ: Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η πλατεία του χωριου. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη διαδρομή 9.600μ. μέτρων περιφερειακά του χωριού με μικρές υψομετρικές διαφορές. Οι δρομείς αμέσως μετά την εκκίνηση τους διασχίζουν τον κεντρικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο για 1.5 χλμ και στη συνέχεια αφού διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους του χωριού  για ακόμα 1,5 χλμ. οδηγούνται σε χωματόδρομο που οδηγεί στο δάσος και κινούνται σε αυτόν για άλλα 6χλμ περίπου. Στην συνέχεια ο δρόμος θα τους οδηγήσει στην άλλη είσοδο του χωριού και μετά από 600 μ. περίπου εισέρχονται στην πλατειά όπου και θα τερματίσουν. Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.Οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται μια ώρα νωρίτερα στο χώρο της πλατείας του χωριού ώστε να παραλάβουν τον προσωπικό τους αριθμό. Η διαδρομή θα επιτηρείται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης  και από τους διοργανωτές του αγώνα. Οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη. Θα υπάρχει γιατρός για την κάλυψη του αγώνα. Παράλληλα θα διεξαχθεί στις 10:30 αγώνας 1.500 μ. για παιδιά ως 15 χρονών(γεννημένοι 1999 και μετά). Δεν θα υπάρχει βράβευση με κύπελλο αλλά σε όλα τα παιδάκια θα δωθούν μετάλλια.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Συμμετέχουν όλοι οι ελεύθερα ασκούμενοι αθλητές καθώς και μέλη αθλητικών συλλόγων .Η συμμετοχή για άτομα κάτω των 18 ετών επιτρέπεται μόνο με γονική συγκατάθεση.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Νερά θα υπάρχουν στο 5ο χλμ καθώς και στον τερματισμό. Επίσης κατά τον τερματισμό τους οι αθλητές θα μπορούν να απολαύσουν διάφορα εδέσματα που θα προσφέρουν οι κάτοικοι του χωριού.

ΕΠΑΘΛΑ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Θα βραβευτούν με κύπελλα και μετάλλια οι τρεις πρώτοι αθλητές  καθώς και οι τρεις πρώτες αθλήτριες. Μετάλλιο συμμετοχής θα δοθεί σε όλους  κατά τον τερματισμό.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :το κόστος συμμέτοχης είναι δωρεάν. Προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να δώσει το ποσό των 2-3 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του αγώνα.

ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τηλεφωνικά στους κ.ΤΑΡΑΜΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟ 6972072232,κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΜΑΚΗ 6948835372μέχρι τις 19/4/2015. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Night Run Vouliagmeni 2023
Ο πιο ειδυλλιακός αγώνας δρόμου στο golden hour της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Αγώνες και στο Ρέθυμνο
O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού, έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει δύο (2) παράλληλους αγώνες δρόμου για αθλητές και μη αθλητές: (Α) Έναν αγώνα 10 χλμ. και (Β) συμμετοχικό αγώνα 3650 μ. “Τρέχω – Βαδίζω – Διασχίζω την πόλη του Ρεθύμνου.
Αγώνας στη μνήμη του Δερβένη
Αθλητικοί αγώνες με τίτλο «Τα 2α Δερβένεια 2012» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στα Βίλια και την Οινόη στη μνήμη του μεγάλου Βιλιώτη αθλητή Δημήτρη Δερβένη, Βαλκανιονίκη και 6 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου την δεκαετία 1950-60.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο