4ος Μαραθώνιος Ρόδου – Roads to Rhodes Marathon 2017

9-4-2017: Ο Μαραθώνιος Ρόδου έρχεται ανανεωμένος με πολλές σημαντικές αλλαγές!

Share

Ο Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει το 2017 την Κυριακή 9 Απριλίου. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το αγώνισμα του Μαραθώνιου, ενώ σημαντική αλλαγή στη φετινή διοργάνωση αποτελεί η διεξαγωγή Ημιμαραθώνιου. Θα υπάρχουν βέβαια οι αποστάσεις των 5 και 10χλμ. αλλά και ο παιδικός αγώνας 1 χλμ.
Ο αγώνας θα διοργανωθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Σε όλη την διαδρομή του αγώνα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ η αλλαγή στις ώρες έναρξης των αγώνων αλλά και οι αλλαγές στις διαδρομές αναμένεται να προσφέρουν μία μοναδική δρομική εμπειρία στους δρομείς.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Μ.Κ.Ο. «Μαραθώνιος Ρόδου» και με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. τον 4ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο «Roads to Rhodes Marathon».
Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και αγώνες δρόμου Ημιμαραθώνιου, 10 χλμ. και 5 χλμ.
καθώς και αγώνας δρόμου 1χλμ. για μαθητές Δημοτικών σχολείων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 9 Απριλίου 2017

2. Στοιχεία Αγώνων Δρόμου

2.1 Μαραθώνιος Δρόμος:

Ώρα Εκκίνησης: 07:30 π.μ.

Αφετηρία/ Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, Βωμός της πατρίδας

Περιγραφή της διαδρομής: Κυκλική διαδρομή απόστασης 21.097μ. την οποία οι δρομείς θα πρέπει να καλύψουν δύο φορές:
Κέντρο Ρόδου Πλατεία Ελευθερίας➢ Ακτή Σαχτούρη➢ Οδός Αυστραλίας ➢ Νέα περιφερειακή Ρόδου ➢ 1η Αναστροφή στα φανάρια της διασταύρωσης της Νέας περιφερειακής Ρόδου με τη Λεωφόρο Καλλιθέας➢ Νέα περιφερειακή Ρόδου ➢ Οδός Αυστραλίας ➢ Ακτή Σαχτούρη➢ Πύλη Ελευθερίας➢ Μύλοι ➢ 2η Αναστροφή στο Ελαφάκι ➢Μαρίνα Μανδρακίου ➢Κέντρο, Πλατεία Ελευθερίας ➢ Οδός Σάββα Νικολάου➢Οδός Γεωργίου Παπανικολάου➢ Οδός Κω➢ Οδός Λέρου➢ Οδός Καλύμνου➢ Ακτή Μιαούλη➢ Κάτω Πέτρες➢ Οδός Κρητικά/Ιαλυσού➢ 3η

Αναστροφή στα φανάρια της διασταύρωσης της οδού Ιαλυσού/Κρητικά με τη οδό Ηλιάδων (Φανερωμένη)➢Οδός Ιαλυσού/Κρητικά➢Κάτω Πέτρες➢ Ακτή Μιαούλη➢ Οδός Καλύμνου➢ Οδός Λέρου ➢Οδός Κω➢ Οδός Γεωργίου Παπανικολάου ➢Οδός Σάββα Νικολάου➢ Πλατεία Ελευθερίας ➢Επανάληψη διαδρομής ➢ Τερματισμός: Κέντρο Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας.

2.2 Hμιμαραθώνιος

Ώρα Εκκίνησης: 07:30 μ.μ.

Αφετηρία:  Κέντρο Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας

Τερματισμός: Κέντρο Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας

2.3 Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.:

Ώρα Εκκίνησης: 12:15 μ.μ.

Αφετηρία:  Πλατεία Ρίμινι (Ηχος και Φως)

Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, Βωμό  της πατρίδας

Περιγραφή της Διαδρομής: Πλατεία Ρίμινι ➢ Ακτή Σαχτούρη➢ Οδός Αυστραλίας ➢ Νέα περιφερειακή Ρόδου ➢ 1η Αναστροφή στα φανάρια της διασταύρωσης της Νέας  περιφερειακής Ρόδου με τη Λεωφόρο Καλλιθέας➢ Νέα περιφερειακή Ρόδου ➢ Οδός Αυστραλίας ➢ Ακτή Σαχτούρη➢ Πύλη Ελευθερίας➢ Μύλοι ➢ 2η Αναστροφή στο Ελαφάκι ➢Μαρίνα  Μανδρακίου ➢Τερματισμός: Κέντρο  Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας.

2.4 Αγώνας Δρόμου 5χλμ.:

Ώρα Εκκίνησης: 11:50 π.μ.

Αφετηρία:  Πλατεία Ρίμινι (Ήχος και Φως)

Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, Βωμός της πατρίδας

Περιγραφή της Διαδρομής: Πλατεία Ρίμινι ➢ Ακτή Σαχτούρη➢ Οδός Αυστραλίας ➢ Αναστροφή στη διασταύρωση της Οδού Αυστραλίας με την Ι. Καποδιστρίου ➢Οδός Αυστραλίας Ακτή Σαχτούρη➢ Πύλη Ελευθερίας➢Τερματισμός: Κέντρο  Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας.

2.5 Αγώνας Δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων :

Ώρα Εκκίνησης: 14:00 .

Αφετηρία/Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, Βωμός της πατρίδας

3. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο  έτος  της ηλικίας τους,  ενώ  για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 15ο  έτος  της ηλικίας τους  και για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ. το 12ο  έτος  της ηλικίας τους.
Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών είναι απαραίτητη η έγγραφη συγκατάθεση ενός εκ των κηδεμόνων του.
Στον αγώνα δρόμου 1χλμ.  Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές –τριες γεννημένοι –ες  τα έτη 2005  έως  2008.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους  ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους  ταυτότητας καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έωςτην επίσημη προθεσμία λήξης  των  εγγραφών.

4. Διακρίσεις – Έπαθλα

4.1 Διακρίσεις – Έπαθλα

Έπαθλα (μετάλλιο  και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές  της γενικής  κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των  Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο  στον  πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε  Δρόμου.

Σε όλους τους  δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί  αναμνηστικό μετάλλιο  ενώ  θα υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης ηλεκτρονικού διπλώματος συμμετοχής μόλις  επισημοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

 

4.2 Ηλικιακές Κατηγορίες:

Βραβεύσεις θα υπάρξουν μόνο  στις ηλικιακές  κατηγορίες του Μαραθώνιου και του Ημιμαραθώνιου, οι οποίες είναι οι παρακάτω: έως  39 ετών
(γεννημένοι μέχρι  και το 1977), 40-49 ετών,  50-59 ετών, 60 ετών  και άνω.

 5. Δηλώσεις Συμμετοχής– Τρόποι  Εγγραφής – Είδη  Εγγραφής

5.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 31 Μαρτίου 2017.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου 1χλμ.  Δημοτικών Σχολείων θα γίνουν μέχρι  τηνΠαρασκευή 24 Μαρτίου 2017.
Οι δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά.

5.2 Τρόποι  Εγγραφής
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε: Με online εγγραφή στην  ηλεκτρονική διεύθυνση: www.roadstorhodes.com

5.3 Είδη  Εγγραφής

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται  από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και των παραστατικών του εκπτωτικού πακέτου (φοιτητικό  πάσο/ κάρτα  ανεργίας/ μαθητική ταυτότητα/ στρατιωτική ταυτότητα/ δελτίο αθλητή στίβου  ΣΕΓΑΣ ) εφόσον έχει επιλεχθεί, καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.
Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου  δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου  Εγγραφών (Registration Center), οι ανήλικοι  δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά,  θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους  ταυτότητα καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό  τους  εξοπλισμό.

β. Ομαδικές, για 10 άτομα  και πάνω, χωρίς περιορισμό στην  επιλογή Αγώνα Δρόμου. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως  ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην  ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά  άτομο  στους Αγώνες Δρόμου των  10.000μ. και 5.000μ. και 10 ευρώ ανάάτομο  στον  Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο.
Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται  ένας  αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε  περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.
Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου  της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν  καταστεί  δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από εκείνον,  θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως  εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου  της συμμετοχής της ομάδας.
Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι  δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των  κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.
Όσον αφορά τις ομαδικές συμμετοχές των  σχολείων θα πρέπει ο αρχηγός της ομάδας να προσκομίσει την κατάσταση των  συμμετεχόντων μαθητών-τριών με επίσημο έγγραφο του σχολείου, συνοδευμένη από τις υπεύθυνες δηλώσεις των κηδεμόνων.

6. Αντίτιμο Συμμετοχής

 Το αντίτιμο συμμετοχής ανά Αγώνα Δρόμου φαίνεται  στον  παρακάτω πίνακα:

6.1 Αντίτιμο συμμετοχής

 

Συμμετοχή

Ατομικό

Ομαδικό

Εκπτωτικό*

Μαραθώνιος

35€

25€

25€

Ημιμαραθώνιος

30€

20€

20€

Αγώνας  Δρόμου 10.000μ.

20€

15€

15€

Αγώνας  Δρόμου 5.000μ.

10€

5€

5€

Αγώνας  Δρόμου 1.000μ.

0€

0€

Μαθ. Δημ. Σχολείων**

0€

 * Το εκπτωτικό πακέτο αφορά στους άνεργους, φοιτητές, μαθητές, αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,  στελέχη των  Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, και ομαδικές εγγραφές, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή αποστείλουν το σε ισχύ  αποδεικτικό παραστατικό ιδιότητας τους  με fax ή με email, αμέσως μετά την εγγραφή τους. 

** Η συμμετοχή των  μαθητών γίνεται μόνο  μέσω ομαδικής δήλωσης του σχολείου τους,συνοδευόμενη από τις δηλώσεις συγκατάθεσης των  κηδεμόνων τους  και μόνο  για το Δρόμο 1.000μ.

6.2 Παροχές  πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

Οι παροχές  για κάθε συμμετοχή ανάλογα  με τον αγώνα  διαμορφώνονται ως εξής:

Μαραθώνιος δρόμος: Αναμνηστικό τεχνικό  t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό, παροχή ιατρικών  υπηρεσιών, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής..

Ημιμαραθώνιος δρόμος: Αναμνηστικό τεχνικό  t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό, παροχή ιατρικών  υπηρεσιών, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.

Δρόμος 10.000μ. & 5.000μ.: Αναμνηστικό τεχνικό  t-shirt αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών  υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής.

6.2.2.Χωρίς Βασικό πακέτο
1.000μ.: Παροχή νερού, παροχή ιατρικών  υπηρεσιών, αναμνηστικό Τ-shirt.

6.3 Τρόποι  Πληρωμής

α. Online  πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα των μέσω της επίσημης ιστοσελίδας  www.roadstorhodes.com

β. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Eurobank
Αριθμός  Λογαριασμού: 0026.0244.10.0200842501
Αριθμός  Λογαριασμού IBAN: GR4102602440000100200842501
Όνομα δικαιούχου λογαριασμών: ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΑΣ Ε.Ε.

γ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα
Αριθμός  Λογαριασμού: 06000129475
Αριθμός  Λογαριασμού IBAN: GR4801100600000006000129475
Όνομα δικαιούχου λογαριασμών: ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΑΣ Ε.Ε.

δ.  Με μετρητά στα σημεία εγγραφών.
Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βύρωνος  1, 85100 Ρόδος. (09:00-15:00) Τηλέφωνo: +302241030145 

ΦΑΞ. +302241030145

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί μία εγγραφή ολοκληρωμένη και να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί αίτηση  συμμετοχής και η εξόφληση του κόστους συμμετοχής με έναν  από τους  παραπάνω τρόπους.

7. Προσέλευση Δρομέων
Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αφετηρίας του αγώνα τους   τουλάχιστον 60 λεπτά πριν την ώρα εκκίνησης.

8. Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε  περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους  ευθύνη.
• Οι διοργανωτές δεν  έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται  σε έλλειψη  προληπτικού ιατρικού  ελέγχου.• Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.• Από τους  διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές  βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους  αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι  με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

9. Σταθμοί Υποστήριξης
9.1 Κατά  μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής θα υπάρχουν 15 σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, ξεκινώντας από το 5ο χλμ.

•Εμφιαλωμένο νερό  διατίθεται  στους συμμετέχοντες στον  Τερματισμό καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ.
•Ενεργειακό ποτό θα διατίθεται  στους σταθμούς στο 5ο χλμ   στο 10ο  χλμ.,  15ο  χλμ.,  20ο χλμ.,  25ο  χλμ.,  30ο  χλμ.,  35ο  χλμ.  και 40ο  χλμ.
•Σφουγγάρια με νερό  θα υπάρχουν στο 7,5ο  χλμ.,  12,5ο χλμ.,  17,5ο χλμ.,  22,5ο χλμ.,  27,5ο χλμ.,  32,5ο χλμ.  και 37,5ο χλμ.
•Μπανάνες θα διατίθενται στους σταθμούς: 25ο  χλμ και 30ο  χλμ.  και 35ο  χλμ,  και στον τερματισμό.
•Energy gel διατίθεται  στο 20ο  χλμ.
•Χημικές τουαλέτες θα υπάρχουν ανά 2,5χλμ στη διαδρομή
•Ιατρική υποστήριξη θα υπάρχει στην  αφετηρία, σε όλους τους  σταθμούς της διαδρομής και στον  τερματισμό.
•Στον τερματισμό θα διατίθεται  εμφιαλωμένο νερό,  ενεργειακά ποτά και μπάρες και αθλητικά σκευάσματα αποκατάστασης για τους  δρομείς του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

9.2Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου θα υπάρχουν 7 σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, ξεκινώντας από το 5ο χλμ.

•Εμφιαλωμένο νερό  διατίθεται  στους συμμετέχοντες στον  Τερματισμό καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ.
•Ενεργειακό ποτό θα διατίθεται  στους σταθμούς στο 5ο χλμ   στο 10ο  χλμ.,  15ο  χλμ.,  20ο χλμ.,
•Σφουγγάρια με νερό  θα υπάρχουν στο 7,5ο  χλμ.,  12,5ο χλμ.,  17,5ο χλμ.
•Χημικές τουαλέτες θα υπάρχουν ανά 2,5χλμ στη διαδρομή
•Ιατρική υποστήριξη θα υπάρχει στην  αφετηρία, σε όλους τους  σταθμούς της διαδρομής και στον  τερματισμό.
• Στον τερματισμό θα διατίθεται  εμφιαλωμένο νερό,  ενεργειακά ποτά και μπάρες και αθλητικά σκευάσματα αποκατάστασης για τους  δρομείς του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

10. Χιλιομετρικές Ενδείξεις
Σε όλες  τις διαδρομές θα υπάρχουν εμφανείς ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

11. Χρονικό  Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων
Το χρονικό όριο τερματισμού για το Μαραθώνιο δρόμο είναι οι 6 ώρες από τη στιγμή  που θα δοθεί  η εκκίνηση  του Μαραθωνίου. Για τον Ημιμαραθώνιο 3 ώρες, στα 10χλμ. 100 λεπτά, στα 5χλμ  55 λεπτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το χρονικό όριο διέλευσης στο 21 χλμ είναι οι 3 ώρες από τη στιγμή  που θα δοθεί  η εκκίνηση  του Μαραθωνίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αθλητές που τυχόν συνεχίζουν την προσπάθειά τους  πέραν του καθορισμένου χρονικού ορίου,  πρέπει να γνωρίζουν ότι τρέχουν ή βαδίζουν με δική τους  ευθύνη. Η Τροχαία θα παραδίδει στην  κυκλοφορία την αγωνιστική διαδρομή σταδιακά, μετά τη διέλευση και του τελευταίου δρομέα από τους  σταθμούς τροφοδοσίας εντός  του καθορισμένου χρονικού ορίου.

12. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα

12.1 Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των  Δρόμων (πλην των  1.000μ), καθώς και τον υπολογισμό και δημοσίευση των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο θα αναλάβει επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των  ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν:
• Μαραθώνιος: στην  εκκίνηση, στα σημεία  αναστροφών, στο 21 χλμ.  και στον  τερματισμό.• Ημιμαραθώνιος: στην  εκκίνηση, στα σημεία αναστροφών, και στον  τερματισμό.• Αγώνας Δρόμου 10.000μ.: στην  εκκίνηση, στα σημεία  αναστροφών, και στον  τερματισμό.• Αγώνας Δρόμου 5.000μ.: στην  εκκίνηση, στα σημεία  αναστροφών, και στον  τερματισμό.• Οι αγωνιζόμενοι που δεν  θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη  στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία  θα ακυρώνονται των  αγώνων.

12.2 Αποτελέσματα
Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός  πέντε ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός  δέκα  εργασίμων ημερών.

13. Κέντρο  Εγγραφών – Παραλαβής Εξοπλισμού (Registration Center)
Τόπος:  BEST WESTERN Plaza Hotel – Αίθουσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’ – ισόγειο  δίπλα την πισίνα www.rhodesplazahotel.com e-mail: [email protected]

7, Ierou Lochou St.,  85100, Rhodes – Greece P.O.  Box 246
tel. +30 22410 22501
fax. +30 22410 22544 dir. +30 22410 43409

Παρασκευή 7 Απριλίου 15:00 έως 20:00. Σάββατο 7 Απριλίου 10:00 έως 18:00.

Οι δρομείς  οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο  Εγγραφών τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό,  καθώς επίσης  και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.

15. Επικοινωνία
All About  Running, Τηλ.: 2111168240, fax: [email protected]

Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βύρωνος  1, 85100 Ρόδος. Τηλέφωνα: +302241030145ΦΑΞ. +302241030145
EMAIL: [email protected] [email protected]
WEBSITE: www.roadstorhodes.com

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες με ταυτότητα
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο ορεινών δραστηριοτήτων στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή των αθλητών εξέπληξε ευχάριστα και τους πιο αισιόδοξους της διοργάνωσης. Στον αγώνα συμμετείχαν και ορισμένοι από τους καλύτερους δρομείς του χώρου όπως ο Νίκος Καλοφύρης, ο Χάρης Καλαμπούκας και ο Αλέξανδρος Γκούνκο, ενώ μεγάλη επιτυχία είχε και ο αγώνας ορεινού προσανατολισμού.
2ος Αγώνας Γυναικών 2017
8-10-2017: Ένας αγώνας μόνο για γυναίκες θα διοργανωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης με την ονομασία “2ος Αγώνας Γυναικών”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο