Nafplio Marathon 2015

15-3-2015: O Μαραθώνιος του Ναυπλίου επιστρέφει με πλούσιο πρόγραμμα!

Share

Την Κυριακή 15 Μαρτίου του 2015 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διοργάνωση του Μαραθωνίου του Ναυπλίου, Nafplio Marathon. Το πρόγραμμα βέβαια περιλαμβάνει και αγώνα ημιμαραθώνιας απόστασης καθώς και αγώνα 5 χλμ. όπως και αγώνα κοινωνικής προσφοράς απόστασης 2,5 χλμ.

Διοργανωτές του αγώνα που πέρυσι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά είναι ο Δήμος Ναυπλιέων, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοπονήσου, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

Oι εγγραφές για τους αγώνες του προγράμματος ξεκινούν από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε την Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας... σε κλίμακα!
Μετά από πολλές προτάσεις η Ο.Ε. της Αγωνιστικής Διάσχισης της Ζήρειας δημιούργησε ένα νέο αγώνα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου αγώνα βουνού, με τη διαφορά ότι είναι υπό κλίμακα! Έτσι όλοι οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος θα μπορούν να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε έναν αγώνα βουνού χωρίς το άγχος όμως του χρονόμετρου.
Παρακαλάμιες Διαδρομές 2018
24-6-2018: Αγώνες ορεινού τρεξίματος, ποδηλασίας και διάθλου στα Ιωάννινα
Τύμβια 2010
Στις 23 Μαΐου 2010 ο Τελμησσός ΑΠΣ Νέας Μάκρης, ο Α.Σ. Φειδιππίδης Μαραθώνα σε συνεργασία με το δήμο Μαραθώνα οργανώνουν αγώνα δρόμου 13,5 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό στο τύμβο του Μαραθώνα με ενδιάμεση στάση το τρόπαιο των Αθηναίων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο