Nafplio Marathon 2015

15-3-2015: O Μαραθώνιος του Ναυπλίου επιστρέφει με πλούσιο πρόγραμμα!

Share

Την Κυριακή 15 Μαρτίου του 2015 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διοργάνωση του Μαραθωνίου του Ναυπλίου, Nafplio Marathon. Το πρόγραμμα βέβαια περιλαμβάνει και αγώνα ημιμαραθώνιας απόστασης καθώς και αγώνα 5 χλμ. όπως και αγώνα κοινωνικής προσφοράς απόστασης 2,5 χλμ.

Διοργανωτές του αγώνα που πέρυσι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά είναι ο Δήμος Ναυπλιέων, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοπονήσου, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

Oι εγγραφές για τους αγώνες του προγράμματος ξεκινούν από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Virtual - 38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας
Ξεκινούν στις 21/11 οι εγγραφές για τη virtual έκδοση του αγώνα
Fijnaut και Συλαίου νικητές στον Υμηττό
Με τη συμμετοχή 200 δρομέων στους δύο αγώνες (μεγάλος 13,3 χλμ. και μικρός 9,3 χλμ.) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας της σειράς New Balance Mountains Cup 2010 στον Υμηττό. Νικητές στην μεγάλη απόσταση ο Stan Fijnaut και η Ασημίνα Συλαίου.
300άρισε ο Κάσσιος Δίας
4-5-2014: O αγώνας του 4ου Κάσσιου Δία έχει καθιερωθεί πλέον στο καλεντάρι κι έτσι στην 4η του διοργάνωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο