1ος Αγώνμας Δρόμου 7 χλμ. -Γύρος Δάφνης

O 1ος Αγώνας Δρόμου του Γύρου της Δάφνης που πραγματοποιείται από το Αθλητικό Κέντρο Δάφνης σε συνεργασία με το δρομέα Στάθη Κιουλαφή.

Share

O 1ος Αγώνας Δρόμου του Γύρου της Δάφνης που πραγματοποιείται από το Αθλητικό Κέντρο Δάφνης σε συνεργασία με το δρομέα Στάθη Κιουλαφή.

Ώρα εκκίνησης: 11:00 για τον αγώνα δρόμου 7 xλμ. ανδρών – γυναικών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε 2 γύρους.

Εγγραφές: Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από 1η Απριλίου 2010 έως και 6 Ιουνίου δηλώνοντας την συμμετοχή σας, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την ηλικία και το τηλέφωνό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 13 Ιουνίου από τις 09:00 το πρωί θα μπορείτε να παραλάβετε από την γραμματεία που θα βρίσκεται στο πάρκο της Δάφνης τους αριθμούς συμμετοχής σας όπου και θα πραγματοποιηθούν και οι τελευταίες εγγραφές. Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Έπαθλα: Θα δοθούν σε όλους τους δρομείς αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και μπλούζες από τον αγώνα, ενώ στους 3 πρώτους άντρες και 3 πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν, θα απονεμηθούν και τα αντίστοιχα μετάλλια και κύπελα.

Εκκίνηση: Πλατεία Δημαρχείου (Ηρώων) → Κανάρη – Παπαναστασίου – Ακροπόλεως – Μπουμπουλίνας – Εθνάρχου Μακαρίου – Ελ. Βενιζέλου – Αγ. Βαρβάρας →Τερματισμός: Πλατεία Δημαρχείου (Ηρώων)

Πληροφορίες: 6944567370 – Στάθης Κιουλαφής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Gerania Vertical Kilometer
13-9-2015: Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Gerania Vertical Kilometer στο Λουτράκι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
5ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Χανίων
20-10-2018: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στα Χανιά
3ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου
14-10-2018: Ημιμαραθώνιος στο Μεσολόγγι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο