8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος»

15-3-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου τον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» στη διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα.

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου τον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» στη διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα.

Στοιχεία αγώνα:
Αφετηρία:
Κεντρική πλατεία Καλαμπάκας.
Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Τρικάλων.
Μήκος διαδρομής: 21.096μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο με κλίση ελαφρώς κατηφορική.

Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.
Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.
(Θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση).

Εκτός από τον αγώνα των 21,1 χλμ. στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και αγώνας 6 χλμ. και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά.

Οι εγγραφές για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα που γίνεται προς τιμή του Θανάση Σταμόπουλου έχουν ξεκινήσει.

Για όλες τις λεπτομέρειες, εγγραφές  καθώς και τα τελευταία νέα της διοργάνωσης ενημερωθείτε στο www.stamhalfmarathon.org

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα βήματα του Φειδιππίδη!
Ξεκίνησε πριν από λίγο το φετινό Σπάρταθλο, ένας από τους σημαντικότερους αγώνες υπεραποστάσεων στον κόσμο. 321 υπερμαραθωνοδρόμοι από 35 χώρες, ανάμεσα τους και 45 Έλληνες, πήραν εκκίνηση μπροστά από την Ακρόπολη με στόχο τη Σπάρτηακολουθώντας τα βήματα του ημεροδρόμου. Δείτε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών αλλά και περισσότερα στοιχεία για το φετινό Σπάρταθλο.
5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων - Αναβολή
Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στα Ιωάννινα στις 2 Μαΐου
Back to Top