3ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

18-10-2014: To Σάββατο 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο «3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης» αλλά και αγώνας δρόμου 5 χλμ.

Share

Ο ΜΕΑΣ Τρίτων σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου: «3ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης». Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 5 χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αφετηρία – Τερματισμός
α) Ημιμαραθώνιος: Αφετηρία επί της Λεωφόρου Νίκης και τερματισμός ο Λευκός Πύργος.
β) 5.000μ.: Αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμός ο Λευκός     Πύργος.

Στοιχεία Αγώνων:
α) Ημιμαραθώνιος (21,100μ.):
Ώρα Εκκίνησης: 18:45 (Δύση ηλίου)
Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από τη Λεωφόρο Νίκης.
Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Παρασκευοπούλου, Λεωφ. Βασ. Όλγας, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι αθλητές τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο, διανύοντας την συγκεκριμένη διαδρομή τρεις φορές.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

β) Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.:
Ώρα Εκκίνησης: 21:15
Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου).
Η διαδρομή των 5.000μ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες  τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (η διαδρομή διατρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.thesshalfmarathon.org και  www.thesshalfmarathon.gr

Δικαίωμα Συμμετοχής
Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1996 και μεγαλύτεροι).
Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι).

Διακρίσεις – Έπαθλα – Χρηματικά έπαθλα
Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών και των δύο Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής
Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000μ., θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014.

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.thesshalfmarathon.org και  www.thesshalfmarathon.gr

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στα Γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» μέσω fax: 2310 200361 ή email: [email protected]

γ. Αυτοπροσώπως: Στα Γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Προέκταση Αγ. Δημητρίου,  Τηλ: 2310 200360.

δ. Είδη εγγραφής:
Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

β. Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή αγώνα δρόμου. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. και στον  Ημιμαραθώνιο. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Αρχηγός της Ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι και ο ίδιος δρομέας, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. 

Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κ.κ. Ιωάννα Χριστοπούλου και Βικτώρια Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο 2310-200.360.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Φειδιππίδειος Δρόμος
4/5-9-2015: Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής, ο Σύλλογος Ελλήνων Ημεροδρόμων, ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος και ο ΑΣ Ολύμπιοι διοργανώνουν αγώνα υπεραπόστασης από την Αθήνα στη Σπάρτη.
Σκιάδεια 2017
2-4-2017: Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται αγώνας με την ονομασία “Σκιάδεια 2017”.
5ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου Ποντινής Γρεβενών
13-5-2018: Ορεινοί αγώνες στην Ποντινή Γρεβενών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο