2ο ING Live Well event

Aγώνας με στόχο την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ως μέσο πρόληψης και διατήρησης της υγείας.

Share

H ING, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο χώρο παροχής υπηρεσιών ασφάλισης υγείας, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή για την υγεία. 
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος, θα διεξαχθεί το 2ο ING Live Well event, σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης αντίστοιχης εκδήλωσης που έγινε το 2013 συγκεντρώνοντας περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες.

Το ING Live Well event συνδιοργανώνεται από την ING και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), με στόχο την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ως μέσο πρόληψης και διατήρησης της υγείας.

Σημείο συνάντησης την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, θα είναι η πλατεία Συντάγματος, όπου οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια συμβολική απόσταση 4 χιλιομέτρων. Το κέντρο της πόλης θα είναι άδειο, χωρίς κυκλοφορία οχημάτων, ώστε να απολαύσουν οι συμμετέχοντες τη διαδρομή όπως εκείνοι επιθυμούν: με τα ποδήλατά τους, τρέχοντας, ή περπατώντας. Το ING Live Well event, άλλωστε, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, δεν απαιτείται προεγγραφή ή κόστος συμμετοχής, δεν έχει χρονομέτρηση και βραβεύσεις νικητών, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν, να συμμετέχουν.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη με την ομάδα της θα προετοιμάσει γυμναστικά τους συμμετέχοντες πριν την εκκίνηση. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικές δραστηριότητες που θα τους διασκεδάσουν. Η εκδήλωση θα κλείσει με μεγάλη κλήρωση και πλούσια δώρα.

Ευαισθητοποιημένη και ενεργή στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, η ING έχει ως στόχο, μέσω της εκδήλωσης ING Live Well, να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», το οποίο δραστηριοποιείται ενεργά για τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, θα προσκαλέσει τους ανθρώπους της εταιρείας – εργαζόμενους και Ασφαλιστικούς Σύμβουλους – καθώς και τους συμμετέχοντες στη μεγάλη αυτή γιορτή για την υγεία, να υποστηρίξουν και οι ίδιοι τους σκοπούς του σωματείου, κάνοντας έτσι τη φιλοσοφία «LiveWell» πράξη και για τους συνανθρώπους μας.

Χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στην στοσελίδα  INGing.gr ενώ μέσω της σελίδας στο facebook.comINGGreece, η ING διεξάγει προωθητικές ενέργειες με πλούσια δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλές επιδόσεις στα Τρίκαλα
Mε πολλή μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή στη διαδρομή Καλαμπάκα – Τρίκαλα ο 6ος Ημιμαραθώνιος Θανάσης Σταμόπουλος. Ο αγώνας έγινε κάτω από αρκετά καλές συνθήκες σε μία ιδανική διαδρομή κάτι που βοήθησε τους 900 περίπου δρομείς να πετύχουν καλές επιδόσεις. Πιο γρήγορος από όλους ήταν ο Μιχάλης Παρμάκης με 1:06:29 με τον Κώστα Πούλιο να ακολουθεί με 1:07:15 και τρίτο τον Γιάννη Παπαδόπουλο με 1:09:38. Στα 6χλμ. ξεχώρισε η Αναστασία Καρακατσάνη.
Via Egnatia Run 2017
2-9-2017: Για πρώτη φορά αγώνας ημιμαραθωνίου στον Ν. Έβρου
Αγώνας τιμής
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 6:00 θα λάβει εκκίνηση ο Μιλτιάδειος Δρόμος 2012, ο ημιμαραθώνιος που κινείται στον ιστορικό τόπο που πεδίου της μάχης του Μαραθώνα.
Back to Top