Έπεσε η αυλαία του 4ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας

Με τη συμμετοχή 800 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου ο 4ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος στη Λευκάδα και οι παράλληλοι αγώνες 5 & 10 χλμ. με νικητές τους Καραβίδα και Ρήγα.

Share

Με τη συμμετοχή 800 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου ο 4ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος στη Λευκάδα και οι παράλληλοι αγώνες 5 & 10 χλμ.
Στη μεγάλη απόσταση νικητής αναδείχθηκε, όπως και πέρυσι, ο Γιώργος Καραβίδας με 1:10:36 με τη Σοφία Ρήγα με 1:22:31 να παίρνει την πρώτη θέση στις γυναίκες.
Στον αγώνα των 10 χλμ. την πρωτιά έλαβαν ο Κωνσταντίνος Αμτζόπουλος με 34:42 και η Ελένη Νικολοπούλου με 40:36 ενώ στην μικρότερη απόσταση των 5 χλμ. νικητές αναδείχθηκαν ο Αθανάσιος Μυλωνάς με 17:23 και η Μαρία Λάμπρου με 19:21.
Ο διοργανωτής σύλλογος ΑΣΛ Φίλανδρος θα ήθελε να ευχαριστήει όλους του αθλητές που συμμετείχαν, τους εθελοντές αλλά και όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα (Τροχαία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, 4η ΜΣΕΠ, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λευκάδας, Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας) όπως και τους συνδιοργανωτές Δήμο Λευκάδας και Αντιπεριφέρια Λευκάδας, Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας, τον μεγάλο χορηγό Σταύρακα Wish Bars, καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιορτή στην Οίτη
H γιορτή της Οίτης ολοκληρώθηκε και φέτος την Κυριακή 23/9 και μαζί της και το πρωτάθλημα Skyrunning 2012. 190 δρομείς κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο πανέμορφο βουνού και έλαβαν μέρος στους τρεις αγώνες του φεστιβάλ, τον Μαραθώνιο που γίνεται κάθε χρόνο αλλά και τους μικρότερους αγώνες “Φαρμακίδες” (6,1 χλμ.) και “Ελλέβορος” (16,2 χλμ.) που έγιναν για πρώτη φορά και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Δείτε τα αποτελέσματα και όλα όσα συνέβησαν στην Οίτη.
Μαγγίνας και Κεφαλά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Μαρκόπουλο
Το Runnermagazine.gr βρέθηκε στο Μαρκόπουλο και σας μετέφερε άμεσα το κλίμα, την εξέλιξη και τα πρώτα αποτελέσματα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Δείτε την εξέλιξη των αγώνων λεπτό προς λεπτό και τα σημαντικότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
15ος Ευχίδειος Άθλος
9/10-5-2014: Για 15η χρονιά πραγματοποιήθηκε ο Ευχίδειος Άθλος, ένας αγώνας πραγματικός άθλος στη διαδρομή Δελφοί – Πλαταιές. Μάλιστα φέτος έγινε και ο Ευχίδειος Υπεράθλος με τη διπλάσια απόσταση!
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο