Έπεσε η αυλαία του 4ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας

Με τη συμμετοχή 800 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου ο 4ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος στη Λευκάδα και οι παράλληλοι αγώνες 5 & 10 χλμ. με νικητές τους Καραβίδα και Ρήγα.

Share

Με τη συμμετοχή 800 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουνίου ο 4ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος στη Λευκάδα και οι παράλληλοι αγώνες 5 & 10 χλμ.
Στη μεγάλη απόσταση νικητής αναδείχθηκε, όπως και πέρυσι, ο Γιώργος Καραβίδας με 1:10:36 με τη Σοφία Ρήγα με 1:22:31 να παίρνει την πρώτη θέση στις γυναίκες.
Στον αγώνα των 10 χλμ. την πρωτιά έλαβαν ο Κωνσταντίνος Αμτζόπουλος με 34:42 και η Ελένη Νικολοπούλου με 40:36 ενώ στην μικρότερη απόσταση των 5 χλμ. νικητές αναδείχθηκαν ο Αθανάσιος Μυλωνάς με 17:23 και η Μαρία Λάμπρου με 19:21.
Ο διοργανωτής σύλλογος ΑΣΛ Φίλανδρος θα ήθελε να ευχαριστήει όλους του αθλητές που συμμετείχαν, τους εθελοντές αλλά και όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα (Τροχαία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, 4η ΜΣΕΠ, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λευκάδας, Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας) όπως και τους συνδιοργανωτές Δήμο Λευκάδας και Αντιπεριφέρια Λευκάδας, Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας, τον μεγάλο χορηγό Σταύρακα Wish Bars, καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aκόμα ένας επιτυχημένος αγώνας στο Σμόκοβο
Με μεγάλη επιτυχία έγινε για μία ακόμη χρονιά ο αγώνας Δρόμου Δολοπών στο Σμόκοβο. Περισσότεροι από 200 δρομείς και περιπατητές έλαβαν μέρος και πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα πλάι στον Ονόχωνο ποταμό. Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Χατζηγιάννης και η Φίλίππα Πουλίδου.
Πανελλήνιο ρεκόρ από την Καρακατσάνη στην Θήβα
Η πόλη της Θήβας φιλοξένησε την Τετάρτη 5 Αυγούστου τον τελικό των ελληνικών γκραν πρι. Ξεχώρησε το πανελλήνιο ρεκόρ της κορασίδας Αναστασίας Καρακατσάνη στα 3.000 μ. με 9:42.95.
3ος Ημιμαραθώνιος δρόμος σύζευξης αρχαιολογικών χώρων «Θέρμαι – Ναός Ακραίας Ήρας»
2-10-2016: Για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Ημιμαραθώνιος δρόμος σύζευξης αρχαιολογικών χώρων «Θέρμαι Λουτράκι – Ναός Ακραίας Ήρας» στο Λουτράκι – Πέραχωρα.
Back to Top