1ο Φεστιβάλ Αγώνων «Swim & Run» Ερμιόνης

21-6-2014: Αγώνες κολύμβησης και τρεξίματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Ιουνίου στην Ερμιόνη στο πλαίσιο του 1ο Φεστιβάλ Αγώνων «Swim & Run» Ερμιόνης.

Share

Το Σάββατο 21 Ιουνίου η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, με τους: Σύλλογο Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, Summit Runners Ερμιονίδας, Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας και Ναυταθλητικό Όμιλο Ερμιόνης διοργανώνει αγώνες κολύμβησης και τρεξίματος με την ονομασία 1ο Φεστιβάλ Αγώνων «Swim & Run» Ερμιόνης.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«1ο Φεστιβάλ Αγώνων “Swim & Run” Ερμιόνης 21-22 Ιουνίου 2014
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας συνδιοργανώνουν με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας,  Summit Runners Ερμιονίδας, Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας και Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης τους παρακάτω αγώνες: 

Α. 1ος Κολυμβητικός Αγώνας «Κάπαρι» απόστασης 2,5 χλμ.
Ημερομηνία: Σάββατο 21 Ιουνίου 2014
Ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.
Τόπος Εκκίνησης: Μαντράκι Ερμιόνης
Τερματισμός: Μαντράκι  Ερμιόνης
Αποστάσεις-Διαδρομές: 2.500 μέτρα 

Αγώνας για παιδιά
Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα
τους.

Κανονισμοί: Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα (wetsuit). Δεν επιτρέπονται* άλλου είδους πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα όπως αναπνευστήρες, σανίδες, χεράκια, πέδιλα κλπ. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν πριν την εκκίνηση, με αντηλιακό, λάδι, βαζελίνη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

Κατηγορίες
Ανδρών
Γυναικών

Β. 1ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου «Καταφύκι» απόστασης 20 χλμ.
Ημερομηνία: Κυριακή 22 Ιουνίου 2014
Ώρα εκκίνησης: 08:00 π.μ.
Τόπος Εκκίνησης: Μπίστη Ερμιόνης
Τερματισμός: Μπίστη Ερμιόνης
Αποστάσεις-Διαδρομές: Αγώνας «Καταφύκι» 20χλμ.
Αγώνας «Γύρος Ερμιόνης» 5χλμ
Αγώνας «Δυναμικό Βάδισμα» 5χλμ

Αγώνας «Μπίστη» για παιδιά 1.300 μέτρα
Διαδρομή Αγώνας «Καταφύκι» (δείτε εδώ τη διαδρομή)
Σταθμοί Νερού : Θα υπάρχουν 3 σταθμοί νερού στη διαδρομή στο 5χλμ, 10χλμ 15χλμ και στον τερματισμό.
Περιγραφή Διαδρομής: Ως αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το Μπίστη Ερμιόνης. Το τερέν περιλαμβάνει άσφαλτο 10χλμ και 10χλμ χωμάτινο, τα πρώτα 5 χλμ κινούνται σε ασφάλτινο τερέν μέσα από περιβόλια με πορτοκαλιές και μανταρινιές, στην συνέχεια ακολουθεί χωματόδρομος με ανηφορικό κομμάτι που μας ανεβάζει από τα 40μετρα  στα 200μετρα  υψόμετρο ίσως αυτό είναι και το ποιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής  στην συνέχεια και στο 10 χλμ περνάμε από το χωρίο Φούρνοι όπου θα είναι ο δεύτερος σταθμός. Φεύγοντας από το χωριό κατευθυνόμαστε προς τα Παπούλια όπου μπορούν οι αθλητές να δροσιστούν με το κρυστάλλινο νερό της πηγής και να πάρουν δύναμη για να συνεχίσουν προς το Φαράγγι Καταφύκι μέσα στο δάσος και σε τεχνικό μονοπάτι. Μόλις περάσουμε το Φαράγγι στο 15χλμ θα υπάρχει σταθμός, στην συνέχεια η διαδρομή κινείται σε άσφαλτο μέχρι τον τερματισμό. 

Διαδρομή Αγώνας «Γύρος Ερμιόνης» (δείτε εδώ τη διαδρομή)
Σταθμοί Νερού : Θα υπάρχει σταθμός νερού  μόνο στον τερματισμό.
Περιγραφή Διαδρομής: Η διαδρομή είναι κοινή με το δυναμικό βάδισμα με εκκίνηση και τερματισμό το Μπίστη Ερμιόνης, κινείται σε ασφάλτινο τερέν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία .

Διαδρομή Αγώνας «Μπίστη» για παιδιά (δείτε εδώ τη διαδρομή)
Σταθμοί Νερού : Θα υπάρχει σταθμός νερού  μόνο στον τερματισμό.
Περιγραφή Διαδρομής: Η διαδρομή κινείται σε χωμάτινο τερέν με εκκίνηση και τερματισμό το Μπίστη Ερμιόνης.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα  τους.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και θα περιλαμβάνουν απαραίτητα (ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, τηλέφωνο και σύλλογο.)

Οι δηλώσεις θα γίνονται με τους παρακάτω τρόπους.
– Στην ηλεκτρονική σελίδα ErmioniGreece: http://ermionigreece.com/gr/home
– Με κατάσταση από Συλλόγους ή αποστολή της αίτησης στο email: [email protected]     
– Με fax στο τηλέφωνο: 2754023667

 Άφιξη Αθλητών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στον τόπο εκκίνησης τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν από την Γραμματεία των αγώνων το chip χρονομέτρησης και το σκουφάκι.

Απονομές: Μετά την ολοκλήρωση κάθε αγώνα  θα ακολουθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες.
Οι τέσσερις κατηγορίες ανδρών – γυναικών είναι:
Α’ κατηγορία -39 ετών
Β’ κατηγορία 40-59 ετών
Γ’ κατηγορία 60 και άνω
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους του Αγώνες εκτός των παιδιών.
Υγειονομική καλυψη: Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν τον αγώνα.
Κόστος συμμετοχής : Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 5 Ευρώ για την συμμέτοχη τους σε έναν αγώνα από τους παραπάνω, αν θέλουν να συμμετάσχουν στον κολυμβητικό αγώνα το Σάββατο και την Κυριακή σε έναν από τους δύο αγώνες 5 και 20 χλμ το κόστος είναι 10 ευρώ. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού: 6309040030967 και iban: GR7101713090006309040030967  – Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας  εντός  10 ημερών από την καταχώρηση της αίτησης.             Στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό δίπλωμα, χρονομέτρηση. Οι αγώνες για παιδιά είναι χωρίς συμμετοχή.

Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από το σώμα Εθελοντών Διασωστών Αργολίδας.
 
Πληροφορίες:
Γουζούασης Ευάγγελος 6932218311
Ευστρατίου Ιωάννης 6974866160
Νάκος Δαμιανός 6977643386
Βλάχος Γεώργιος 6978595605
Γραμμ. Κοιν. Επ. Ερμιονίδας: 2754022462
 
Οργανωτική Επιτροπή:
Γουζούασης Ευάγγελος εκπρόσωπος Δήμου Ερμιονίδας
Ευστρατίου Ιωάννης Summit Runners Ερμιονίδας
Νάκος Δαμιανός  Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας
Κατσουράνης Κωνσταντίνος Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης
Βύρλας Δημήτρης Πρόεδρος συλλόγου Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας
Βλάχος Γεώργιος Γραμματέας συλλόγου Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το τρίαθλο της Κορινθίας
Η Transition Sports μετά τον αγώνα τριάθλου στον Σχινιά συνεχίζει, πάλι με Sprint απόσταση, στην Λίμνη Δόξα το Σάββατο 13 Ιουλίου.
Με επιτυχία ο 3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου του Νερού
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ορεινός αγώνας δρόμου του νερού στην Καβάλα την Κυριακή 3 Ιουνίου. Διαβάστε το δελτίο τύπου των διοργανωτών. Δείτε το δελτίο τύπου των διοργανωτών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο