1ο Aegina Marathon Challenge & 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος»

19-9-2014: Για άλλη μία χρονιά θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο ο 6ος Διεθνής Ημιμαρθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Aegina Marathon Challenge.

Share

Το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 1ο Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος και τον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» στις 19-21 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Απόλλων Δυτ. Αττικής, με την συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων), του Δήμου Αίγινας, του ΟΑΚ. Αίγινας, του Γυμναστηρίου ΝΑΜΑ, της Λέσχης Μοτοσυκλέτας VARADERO CLUB HELLAS, του Χειρουργού/Επειγοντολόγου Σωκράτη Δούκα και της Ομάδας Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση ο αγώνας αποτελεί πραγματικό τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών στις 9 Νοεμβρίου 2014.
Για αυτόν τον λόγο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Aegina Marathon Team εκτός από την αγωνιστική διαδρομή των 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου Αγώνα, ενέταξε και τις αγωνιστικές διαδρομές των 16 χλμ. και των 5 χλμ. οι οποίες θα λάβουν μέρος σε διαφορετικές περιοχές του Νησιού για 3 ημέρες και θα αποτελέσουν στο σύνολο τα 42 χλμ. ενός πλήρη Μαραθώνιου Αγώνα.
Επίσης φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες μικρών αγωνιστικών διαδρομών, η Μεγάλη Ποδηλατοβόλτα συμμετοχικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycles Adventure, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τις φετινές αγωνιστικές διαδρομές σύντομα μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα www.aeginamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Ηνίοχος Δρόμος
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Ξεκινά αύριο η μεγάλη γιορτή!
Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο δρομικό γεγονός της Άνοιξης, καθώς αύριο Σάββατο 12 Μαρτίου, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 34ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, όπου συνολικά αναμένεται να συμμετάσχουν 1500 δρομείς. Από το πρωί στις 10:00 μέχρι τις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, η διανομή των πακέτων συμμετοχής ενώ στις 6:00 θα πραγματοποιηθεί και η επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Σ.Δ.Υ. Αθηνών. Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα.
3ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου
14-10-2018: Ημιμαραθώνιος στο Μεσολόγγι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο