1ο Aegina Marathon Challenge & 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος»

19-9-2014: Για άλλη μία χρονιά θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο ο 6ος Διεθνής Ημιμαρθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Aegina Marathon Challenge.

Share

Το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 1ο Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος και τον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» στις 19-21 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Απόλλων Δυτ. Αττικής, με την συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων), του Δήμου Αίγινας, του ΟΑΚ. Αίγινας, του Γυμναστηρίου ΝΑΜΑ, της Λέσχης Μοτοσυκλέτας VARADERO CLUB HELLAS, του Χειρουργού/Επειγοντολόγου Σωκράτη Δούκα και της Ομάδας Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση ο αγώνας αποτελεί πραγματικό τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών στις 9 Νοεμβρίου 2014.
Για αυτόν τον λόγο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Aegina Marathon Team εκτός από την αγωνιστική διαδρομή των 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου Αγώνα, ενέταξε και τις αγωνιστικές διαδρομές των 16 χλμ. και των 5 χλμ. οι οποίες θα λάβουν μέρος σε διαφορετικές περιοχές του Νησιού για 3 ημέρες και θα αποτελέσουν στο σύνολο τα 42 χλμ. ενός πλήρη Μαραθώνιου Αγώνα.
Επίσης φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες μικρών αγωνιστικών διαδρομών, η Μεγάλη Ποδηλατοβόλτα συμμετοχικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycles Adventure, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τις φετινές αγωνιστικές διαδρομές σύντομα μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα www.aeginamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
19ος  Ευχίδειος Άθλος
12/13-5-2018: Αγώνας 107,5 χλμ. στη διαδρομή Πλαταιές – Δελφοί
Με μεγάλη συμμετοχή ο Μπιζάνιος Δρόμος
Με τη συμμετοχή πάνω από 460 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ο Μπιζάνιος Δρόμος 2013 στα Ιωάννινα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απευλευθέρωση της πόλης. Τον αγώνα, που αποτελεί αναβίωση του παλαιότερου Μπιζάνιου Δρόμου, τερμάτισε πρώτος ο Γιάννης Τσιόκος με την Αντεόλα Αντερέμι να λαμβάνει την πρώτη θέση στις γυναίκες. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
8ος Αριστοτέλειος Δρόμος
14-5-2016: Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., διοργανώνει αγώνα δρόμου υγείας 4,68 χλμ. στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος»
Back to Top