1ο Aegina Marathon Challenge & 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος»

19-9-2014: Για άλλη μία χρονιά θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο ο 6ος Διεθνής Ημιμαρθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Aegina Marathon Challenge.

Share

Το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 1ο Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος και τον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» στις 19-21 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Απόλλων Δυτ. Αττικής, με την συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων), του Δήμου Αίγινας, του ΟΑΚ. Αίγινας, του Γυμναστηρίου ΝΑΜΑ, της Λέσχης Μοτοσυκλέτας VARADERO CLUB HELLAS, του Χειρουργού/Επειγοντολόγου Σωκράτη Δούκα και της Ομάδας Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση ο αγώνας αποτελεί πραγματικό τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών στις 9 Νοεμβρίου 2014.
Για αυτόν τον λόγο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Aegina Marathon Team εκτός από την αγωνιστική διαδρομή των 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου Αγώνα, ενέταξε και τις αγωνιστικές διαδρομές των 16 χλμ. και των 5 χλμ. οι οποίες θα λάβουν μέρος σε διαφορετικές περιοχές του Νησιού για 3 ημέρες και θα αποτελέσουν στο σύνολο τα 42 χλμ. ενός πλήρη Μαραθώνιου Αγώνα.
Επίσης φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες μικρών αγωνιστικών διαδρομών, η Μεγάλη Ποδηλατοβόλτα συμμετοχικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycles Adventure, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τις φετινές αγωνιστικές διαδρομές σύντομα μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα www.aeginamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας δρόμος, μία ιστορία
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος αφού πλήθος δρομέων δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο πρώτο φθινοπωρινό δεκάρι που παραδοσιακά διεξάγεται στην Τρίπολη.
1ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Παντοκράτορα
28-9-2014: Ο ΑΠΣ ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ προκηρύσσει ορεινό αγώνα δρόμου 21 χλμ. στο όρος Παντοκράτορα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).
To XPoros επιστρέφει!
Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο