9oς Μαραθώνιος Μεσσήνης

30-3-2014: Για μία ακόμα χρονιά η Μεσσήνη διοργάνωσε τον δικό της μαραθώνιο με διοργανωτές τον Δήμο Μεσσήνης, τον ΣΔΥ Μεσσηνίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Share

Σε ένα όμορφο, παρεϊστικο κλίμα και με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες (βοήθησε και το γεγονός ότι η εκκίνηση δόθηκε στις 7:30) περισσότεροι από 100 δρομείς αγωνίστηκαν στο κυρίως αγώνισμα της ημέρας, τον μαραθώνιο ενώ ακόμα 205 έλαβαν μέρος στα 10 χλμ. και άλλοι τόσοί στον μικρό αγώνα του προγράμματος των 3 χλμ. Τέλος πολλά παιδιά έζησαν τη δική τους αγωνιστική εμπειρία στον παιδικό αγώνα. 

Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι διοργανωτές προσέφεραν δωρεάν pasta party για τους συμμετέχοντες την προηγούμενη ημέρα, ενώ πλήρης ήταν και η ενυδάτωση με σταθμούς με νερά και ισοτονικά ανά τακτά διαστήματα.

Νικητής του μαραθωνίου αναδείχθηκε ο Τανούς Αμπντάλα σε 2:57:02 ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Σταυρούλα Μπάκα σε 3:37:13. 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ο Sfendami Night Trail
22-10-2016: Νυχτερινοί αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας στη Σφενδάμη
Skloupo Trail Run 2022
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Τριάθλο στην Κυνουρία
Ο Δήμος Ν. Κυνουρίας σε συνεργασία με τον σύλλογο run4green.gr, ο οποίος έχει αναλάβει και την τεχνική υποστήριξη, πραγματοποιούν την Κυριακή 25 Αυγούστου αγώνα με την ονομασία “2ο Multi Sport Τσακωνίας” στην παραλία Τυρού Αρκαδίας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο