Ο γύρος του Βόλου

Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.

Share

Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.

O αγώνας συγκεντρώνει την προτίμηση των δρομέων τόσο από την περιοχή της Μαγνησίας όσο και από όλα τα μέρη της Ελλάδας που έχουν μία θαυμάσια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα δίπλα στη θάλασσα.

Η διαδρομή των 16,5 χλμ. ξεκινά από το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Άρεως και συνεχίζει Πευκάκια, Αλυκές, Δημ. Υπαλλήλων για να επιστρέψει και πάλι στο σημείο της εκκίνησης.

 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε καθημερινές ημέρες στα τηλ.: 24210 71770 και 24210 44268 κ. Κ. Κυριαζή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορικός δρόμος από το Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο
H Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων διοργανώνει στις 11 Σεπτεμβρίου αναβίωση της πορείας της φάλαγγας των Αθηναίων και Πλαταιών ελεύθερων πολιτών από τον Τύμβο του Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο απόστασης 37 χλμ. και προσκαλεί κάθε Έλληνα αθλητή/τρια να συμμετέχει.
4-3-2018: Αγώνας 20 χλμ. και σκυταλοδρομία 2×10χλμ. στον Αγ. Κοσμά
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Γύρο Δάφνης
Άρχισαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Γύρου Δάφνης – Υμηττού με την ονομασία Day Run που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top