Η Θεσσαλονίκη γέμισε δρομείς!

6-4-2014: Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 6 Aπριλίου ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης και τα παράλληλα αγωνίσματα.

Share

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης και τα παράλληλα αγωνίσματα. Η Θεσσαλονίκη γέμισε δρομείς με τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων να φτάνει σε πρωτόγνωρα για τη διοργάνωση επίπεδα αφού και στα τρία κύρια αγωνίσματα, μαραθώνιο, 10 και 5 χλμ., έφτασαν τις 10.000! 

Φυσικά το πρόγραμμα περιελάμβανε και αγώνα για παιδιά όπου κι εκεί οι συμμετοχές έφτασαν σε πολύ υψηλά επίπεδα με τη νύφη του Θερμαϊκού να πλημμυρίζει από δρομείς όλων των ηλικιών. Φυσικά η διοργάνωση ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στα ιδιαίτερα ανεβασμένα νούμερα συμμετοχών. 

Μεγάλοι νικητές στον μαραθώνιο αναδείχθηκαν ο 27χρονος Κενυάτης που τερμάτισε σε χρόνο 2:21:14 ενώ στις γυναίκες η Μάγδα Γαζέα κέρδισε για μία ακόμα χρονιά τον αγώνα καλύπτοντας την απόσταση σε 2:47:04 καταλαμβάνοντας μάλιστα την 8η θέση στο σύνολο. 

Στα 10 χλμ. νικητής ήταν με άνεση ο Δήμος Μαγγίνας, σε χρόνο 31:01 ένα ολόκληρο λεπτό μπροστά από τον Γιώργο Καραβίδα, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Χριστίνα Ζιάφα σε 36:33. 

Τέλος, στα 5 χλμ. πρώτος ήταν ο Παύλος Αποστολίδης σε 16:01. 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα http://216.139.249.136/atgm2014/index.asp?p=3091

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα adidas Open Run πηγαίνουν στην Κρήτη
Η επιτυχημένη σειρά adidas Open Run συνεχίζει να προσφέρει διασκέδαση αυτή τη φορά εκτός Αθήνας. Συγκεκριμένα το 9o adidas Open Run θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Καραϊσκάκειος Δρόμος 2015
27-6-2015: Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νο. Καρδίτσας διοργανώνει στο πλαίσιο της 48ης Διεθνής Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» τον ομώνυμο αγώνα δρόμου 25 χλμ.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Ρ έως και Ω
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 28ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. – ΣΔΥΑ βρείτε το όνομα σας ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο