Ρεκόρ συμμετοχών και κακοκαιρίας στο 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών!

Μπορεί οι αντίξοες καιρικές συνθήκες να επέφεραν αλλαγές στα σχέδια των διοργανωτών, δεν επηρεάσαν όμως τη διάθεση των δρομέων που παρά τις προβλέψεις για καταιγίδες, έδωσαν βροντερό παρών, αποδεικνύοντας ότι είναι… παντός καιρού. Το αποτέλεσμα ήταν ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών που παρά τις δυσκολίες, ξεκίνησε δυναμικά την 4η του δεκαετία. Δείτε όλα τα αποτελέσματα!

Share

Μπορεί οι αντίξοες καιρικές συνθήκες να επέφεραν αλλαγές στα σχέδια των διοργανωτών, δεν επηρεάσαν όμως τη διάθεση των δρομέων που παρά τις προβλέψεις για καταιγίδες, έδωσαν βροντερό παρών, αποδεικνύοντας ότι είναι… παντός καιρού. Το αποτέλεσμα ήταν ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών που παρά τις δυσκολίες, ξεκίνησε δυναμικά την 4η του δεκαετία.
 
Έτσι περισσότεροι από 1650 δρομείς ξεκίνησαν από το στάδιο στίβου του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά για τη διαδρομή των 10 χλμ. η οποία αποδείχθηκε αρκετά επεισοδιακή αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα έπνεεαν δυνατοί άνεμοι, έπεφτε βροχή ενώ κάποιες στιγμές είχαμε και χαλαζόπτωση.

Παρ’ όλα αυτά η απόφαση των διοργανωτών να μεταφερθεί το σύνολο των λειτουργιών του αγώνα στο κλειστό του στίβου, βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του και λίγο πριν τις 10:00 όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση.

Μεγάλος νικητής του αγώνα ο Γιάννης Παπαδόπουλος με 34:01 ενώ στις γυναίκες επικράτησε η πρωταθλήτρια μας Πόπη Αστροπεκάκη με 38:39.

Δείτε όλα τα ανεπίσημα αποτελέσματα, στη γενική και ανά ηλικιακή κατηγορία, στα οποία μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τον αριθμό ή το όνομά σας και εκτυπώστε το αναμνηστικό σας δίπλωμα.


Ο νικητής του αγώνα, Γιάννης Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σχινιάς και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο
Μία νέα σειρά αγώνων με έδρα τον Σχινιά και το δημιουργείτε από την εταιρεία Transition Sports Team. Πρόκειται για αγώνες τριάθλου, διάθλου αλλά και τρεξίματος που λαμβάνουν χώρα στο Moraitis Beach Culture, γνωστό από τις παλιότερες διεξαγωγές του Schiniathlon. O πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 29 Απριλίου και σύντομα θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Oλύμπιος Δρόμος 2014
16/17-5-2014: Ο Oλύμπιος δρόμος απόστασης 180 χλμ. αλλά και ένας μικρότερος 62 χλμ. θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Μαΐου με αφετηρία τη Νεμέα.
TihioRace Ultra Edition - Νέα ημερομηνία
Ultra διαδρομές για λάτρεις της περιπέτειας
Back to Top