Η Asics “Μεγάλος χορηγός” στο 10άρι!

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.

Share

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος.

Η Asics θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τους διοργανωτές να ανεβάσουν κατά πολύ τόσο το επίπεδο του αγώνα όσο και τον αριθμό των συμμετοχών που αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 στον αγώνα των 10 χλμ. και τις 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αραφήνειος Αγώνας Δρόμου 2017
02-04-2017: Στην Ραφήνα θα διεξαχθεί ο 3ος Αραφήνειος Δρόμος 5 και 10 χλμ.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Το Σάββατο 14 Μαΐου πρόκειται να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ ανδρών και γυναικών και νέων. Το αγώνισμα των 10.000 μέτρων δειξάγεται εκτός του συνολικού προγράμματος τα τελευταία χρόνια και φέτος θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων θα φιλοξενήσει. Στις κούρσες των ανδρών και των γυναικών αναμένεται να πάρουν μέρος μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες δρομείς των αποστάσεων.
3ος Oρεινός ημιμαραθώνιος Κιλκίς - Kilkis Trail Running
3-5-2015: Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διοργανώνει τον 3ο Ορεινό ημιμαραθώνιο 21,5 χλμ. και τον 3ο Λαϊκό Αγώνα 5 χλμ. την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο