Η Asics “Μεγάλος χορηγός” στο 10άρι!

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.

Share

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος.

Η Asics θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τους διοργανωτές να ανεβάσουν κατά πολύ τόσο το επίπεδο του αγώνα όσο και τον αριθμό των συμμετοχών που αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 στον αγώνα των 10 χλμ. και τις 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Ριγολόγιος Αγώνας Δρόμου
19-8-2018: Για τρίτη φορά θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου και πεζοπορία στους Άνω Ασίτες
1ος Ορεινός Αγώνας – Ραψάνη Ολύμπου
19-3-2017: Νέα ημερομηνία για τον Αγώνας βουνού 19χλμ.
Τα αποτελέσματα από το Σούλι
Ο Δήμος Σουλίου και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα του Σουλίου, διοργάνωσαν αγώνα δρόμου 12 χλμ. σε βουνό, την Κυριακή 27 Μαϊου 2012.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο