Η Asics “Μεγάλος χορηγός” στο 10άρι!

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.

Share

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος.

Η Asics θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τους διοργανωτές να ανεβάσουν κατά πολύ τόσο το επίπεδο του αγώνα όσο και τον αριθμό των συμμετοχών που αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 στον αγώνα των 10 χλμ. και τις 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Ορεινός Αγώνας Cholomon Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
VFUT 2009: Λήγει σήμερα η περίοδος εγγραφών για τον μεγάλο αγώνα- Βοηθήστε στη διοργάνωση ως εθελοντής (Αίτηση Εθελοντισμού)
Με τις συμμετοχές να έχουν φτάσει συνολικά τις 233 (131 για το VFUT και 102 για το Παρανέστιο Μονοπάτι) ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία εγγραφής για τον αγώνα του VFUT.
KeaRun 2018
17-6-2018: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στην Κέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο