Η Asics “Μεγάλος χορηγός” στο 10άρι!

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.

Share

H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος.

Η Asics θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τους διοργανωτές να ανεβάσουν κατά πολύ τόσο το επίπεδο του αγώνα όσο και τον αριθμό των συμμετοχών που αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 στον αγώνα των 10 χλμ. και τις 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3oς Τσακώνικος Δρόμος
27-6-2015: Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, ο ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ» και η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 3ο Τσακώνικο δρόμο – στην μνήμη του Δημήτριου Ν. Βλάμη (Ντόλα).
Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός – 2020 Virtual Έκδοση
Από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου συμμετέχουμε σε έναν διαφορετικό αγώνα.
9οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος Αγίου Γεωργίου
20-5-2018: Αγώνες 24 & 10 χλμ. στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών
Back to Top