Μαραθώνιος στο Ναύπλιο

Αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου διοργανώνονται τον ερχόμενο Μάρτιο στο Ναύπλιο κι έτσι ένας ακόμα μαραθώνιος προστίθεται στο εγχώριο αγωνιστικό καλεντάρι. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών.

Share

Αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου διοργανώνονται τον ερχόμενο Μάρτιο στο Ναύπλιο κι έτσι ένας ακόμα μαραθώνιος προστίθεται στο εγχώριο αγωνιστικό καλεντάρι. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών. 

“Σας γνωρίζουμε την απόφαση του Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) του Δήμου Ναυπλιέων, να διοργανώσει, σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, τους Μαραθωνοδρόμους Αργολίδας και με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, την
Κυριακή 23 Μαρτίου 2014
τον 1ο Μαραθώνιο Δρόμο και παράλληλους Αγώνες σε Δημόσιο Δρόμο με τον τίτλο,
“1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου – NafplioMarathon”.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, θα διεξαχθούν οι Αγώνες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου καθώς και οι μικρότεροι αγώνες των 5Χλμ. και 2,5Χλμ. και για μαθητές Σχολείων και Γυμνασίων. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα ειναι μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και πλατεία Καποδίστρια. στις οποίες θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης. Η διαδρομή θα διεξαχθεί στην Ιστορική Πόλη του Ναυπλίου και θα διέρχεται από τους σύγχρονους ιστορικούς αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής,

Πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε την τρίτη μεγαλύτερη και μαζικότερη διοργάνωση στην Ελλάδα με την συμμετοχή δρομέων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και την ανάδειξη της Πόλης μας σε αθλητικό, κοινωνικό και τουριστικό προορισμό αλλά και την πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στην ποιότητα ζωής και στο περιβάλλον

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για της 09:00 στις 23/03/14

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) στα τηλέφωνα:
Τηλ 0752 0 99085
Fax: 0752 0 23288

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) στα τηλέφωνα:
Τηλ 0752 0 99085
Fax: 0752 0 23288

www.nafpliomarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ultra Kassios Dias 2023
Ορεινοί αγώνες στην Κέρκυρα
Αγώνας κατά του καπνίσματος
O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του Δήμου διοργανώνουν τον 4ο αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» (ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΘΑΜΑ), ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στον αγώνα κατά του καπνίσματος .
Ένας υπέροχος αγώνας!
Αντάξιος του ονόματος, της ιστορίας του αλλά και του κόσμου που τόσα χρόνια τον εμπιστεύεται ήταν ο 36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας που έγινε την Κυριακή 10 Μαρτίου! Πάνω από 1.000 δρομείς έτρεξαν την απόσταση των 20 χλμ. και έζησαν ξεχωριστές στιγμές σε έναν αγώνα που έχει τη δική του ιστορία και που κάθε χρόνο παρουσιάζεται με σημαντικές βελτιώσεις επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ως «ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο