Αγώνας στη Μάνεση Μεσσηνίας

Το Σάββατο 10 Αυγούστου θα διοργανωθεί ο 6ος αγώνας δρόμου Δαϊκλής 2013. Η διαδρομή είναι Αριστομένη – Μάνεση κι έχει απόσταση 7,5 χλμ. πάνω σε άσφαλτο.

Share

6ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής
Το Σάββατο 10 Αυγούστου θα διοργανωθεί ο 6ος αγώνας δρόμου Δαϊκλής 2013. Η διαδρομή είναι Αριστομένη – Μάνεση κι έχει απόσταση 7,5 χλμ. πάνω σε άσφαλτο. 

Για δηλώσεις συμμετοχής στο 6936793473 Νικολόπουλο Ηλία και στην ιστοσελίδα www.sdym.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή και την ημέρα του αγώνα

ΕΠΑΘΛΑ : μετάλλια κύπελλα στους τρεις πρώτους και μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν. Στους φιλοξενούμενους θα παραταθεί γεύμα με άφθονη μπύρα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: O ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ σε κάθε τομέα κατέρριψε ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου
Διαβάστε το δελτίο τύπου της διοργάνωσης:
Την Κυριακή το Πανελλήνιο ανωμάλου
Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει για μια ακόμη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. 1.000 περίπου Έλληνες αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από όλη τη χώρα θα αγωνιστούν στην όμορφη πίστα του Μαρκοπούλου, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν δυνατές “μάχες” για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων. Το Runner θα είναι εκεί και σας προσκαλεί να ενισχύσεται τις προσπάθειες τους.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο