4ος Δρόμος του Κερασιού

Περισσότεροι από 150 δρομείς έτρεξαν στον δρόμο του Κερασιού που έγινε για 4η χρονιά στην Έδεσσα. Δείτε περισσότερα.

Share

4ος Δρόμος του Κερασιού
Την περασμένη Κυριακή έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Έδεσσα ο 4ος Δρόμος του Κερασιού. 160 αθλητές/τριες ανέβηκαν το πρωί στο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και ξεκίνησαν προς Βορρά να συναντήσουν το σημείο εκκίνησης του αγώνα. Στο σύντομο ταξίδι τους ξεναγήθηκαν από μέλος της επιτροπής σχετικά με την ιστορία και την πανέμορφη φύση της περιοχής.

Αφού απόλαυσαν τα χρώματα του πρώιμου καλοκαιρινού τοπίο, 64 από αυτούς κατέβηκαν στην πρώτη στάση στο σταθμό του Άγρα, όπου ήταν και η εκκίνηση του μικρού δρόμου των 7χιλιομέτρων. Οι υπόλοιποι συνέχισαν ως το σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυττών και πήραν εκκίνηση για το δρόμο των 22 χιλιομέτρων.

Οι πρώτοι που διέσχισαν τους ορεινούς κερασώνες και τερμάτισαν στον πεζόδρομο της Έδεσσας ήταν για τους άντρες ο Γάζος Δημήτρης με 1ώρα 24.31, ο Σασάκαρος Κώστας με 1ώρα 28.35 και ο Κωνσταντινίδης Κοσμάς με 1ώρα 28.35. Για τις γυναίκες πρώτη ήταν η Πανταρτζίδου Ελισάβετ με 1 ώρα 50.00 ακολουθούμενη από την Καλλία Ελένη με 1 ώρα 56.07 και τη Δημπάρη Βένη με 2 ώρες 00.08. Στο δρόμο των 7 χιλιομέτρων πρώτος ήταν ο Προφητηλιώτης Ευάγγελος και η Κούρτη Μερίτα.

Τέλος και οι 160 αθλητές/τριες στο χώρο του τερματισμού απόλαυσαν τα δροσερά και νόστιμα κεράσια της περιοχής που ήταν προσφορά του ΑΣΚ Φλαμουριάς. Για την διεξαγωγή του αγώνα συνέβαλαν με τις υπηρεσίες τους η Τροχαία Έδεσσας, η Δημοτική Αστυνομία Έδεσσας, η Ραδιολέσχη Έδεσσας και η ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας. Τις ιατρικές υπηρεσίες του προσέφερε ο ορθοπεδικός Ρωσσικόπουλος Βασίλης ενώ την υδροδοσία των αθλητών εξασφάλισαν τα εμφιαλωμένα νερά Δροσιά. Ισοτονικά και μπανάνες πρόσφερε η εταιρία Μασούτης ΑΕ.

Τέλος ο αγώνας δεν θα είχε επιτυχία χωρίς την συμβολή των εθελοντών που έντυσαν με τα μπλουζάκια και τα φωσφορούχα γιλέκα τα καταστήματα Μάϊνος – Φυτοπροστασία και Brazil coffee house.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ο Tinos Challenge: Extreme Edition
2/3-12-2017: O έκτος και τελευταίος σταθμός του Πρωταθλήματος Ορεινού Τρεξίματος Κυκλάδων
9ος Αγώνας Δρόμου «Κοσμάς ο Αιτωλός»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
34ος Βαρτζάκειος Δρόμος - Ματαίωση
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο