Αγώνας Δρόμου – Δυναμικού Βαδίσματος 4 χλμ. «Ναι στη Ζωή, όχι στα Ναρκωτικά»

13-5-2018: Αγώνας 4 χλμ. στην Κοζάνη

Share

Την Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Κοζάνη Αγώνας Δρόμου – Δυναμικού Βαδίσματος 4 χλμ. «Ναι στη Ζωή, όχι στα Ναρκωτικά».
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ – ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ 4 ΧΛΜ. ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ 13-05-2018 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης διοργανώνει αγώνα δρόμου – δυναμικού βαδίσματος 4 χλμ. την 13-05-2018 και ώρα 11:30΄ στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της εβδομάδας εκδηλώσεων κατά των ναρκωτικών (7-13/5).

Τεχνικές λεπτομέρειες αγώνα:

Ώρα έναρξης αγώνα: 11:30΄

Ώρα λήξης αγώνα: 12:30΄

Ώρα απονομών: 12:45΄

Διαδρομή: [Αφετηρία] Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Πλατεία Νίκης) – Μπουσίου – Μητροπολίτου Φωτίου – Λ. Ανδρέα Παπανδρέου – Κυκλικός κόμβος (Επ. οδός Κοζάνης – Λευκόβρυσης) – Λ. Ανδρέα Παπανδρέου – Μητροπολίτου Φωτίου – Μπουσίου – Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Πλατεία Νίκης) [Τερματισμός].

Συμμετοχή: Στον αγώνα δρόμου δύναται να συμμετέχουν όλοι οι ελεύθερα ασκούμενοι, με δική τους ευθύνη, όσον αφορά τη σωματική τους υγεία .

Επιπλέον δύναται να συμμετέχουν και ανήλικοι με υπογεγραμμένη έγκριση των γονέων – κηδεμόνων τους.

Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 12-05-2018 και ώρα 12:00΄ στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: [email protected]

Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές και στην υπ΄αρ 6947803350 τηλ γραμμή  κινητής τηλεφωνίας  (Υ/Α΄ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μηνάς) με την επιφύλαξη της υποχρεωτικής δήλωσης συμμετοχής από το συμμετέχοντα, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. 

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις δηλώσεις συμμετοχής. 

Η παραλαβή των αριθμών των συμμετεχόντων θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης κατά τις ώρες 10:00΄-14:00΄ της 12-05-2018, ημέρα Σάββατο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Posidonia Running Event 2020 - Aκύρωση
Αγώνας στον Πειραιά
23ος Ευχίδειος Άθλος & Δρόμος 9 Μουσών «Ευτέρπη»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τρέξτε στο Κτήμα Συγγρού με τη Nike
Ακόμα ένας αγώνας της επιτυχημένης σειράς Nike Run έρχεται να προστεθεί στο αθλητικό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον 10ο κατά σειρά αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Ο χώρος θα φανεί γνώριμος στους πιστούς συμμετέχοντες των Nike Runs καθώς εκεί είχε διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας το 2007.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο