Άεθλος 2017

23-04-2017: Aγώνας 25χλμ. στο Σέιχ Σου

Share

Ο Άεθλος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Απριλίου 2017. Σύντομα θα έχουμε αναλυτικά νέα.

Λίγα λόγια για τον αγώνα (από την ιστοσελίδα του αγώνα)

Ο Άεθλος διεξάγεται στο δάσος των χιλίων δέντρων (Σειχ Σου) της Θεσσαλονίκης.

Η συγκέντρωση των αθλητών γίνεται πάνω από τον ζωολογικό κήπο της Θεσσαλονίκης στον Αγ.Παύλο περιοχή Ατλαντίδα.

Ο Άεθλος είναι ο πρώτος αγώνας Trail Running στην Θεσσαλονίκη και διεξάγεται από το 2006 στον βουνό του (Σειχ Σου) το μεγάλο πνεύμονα της πόλης μας.. Η διαδρομή του είναι 25 χιλιόμετρα αποτελούμενα από δασικό δρόμο αντιπυρικές ζώνες και μονοπάτια σε μια όμορφη διαδρομή.

Ο αγώνας ξεκινάει από το πάρκο της Ατλαντίδας το οποίο βρίσκεται λίγο πάνω από το πάρκο του ζωολογικού κήπου. Η κυρίως διαδρομή του αγώνα ξεκινάει μερικά μέτρα πιο κάτω όπου οι αθλητές περνούν κάτω από τον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης και μπαίνουν στο δάσος των χιλίων δέντρων. Στον αγώνα των 25 χιλιομέτρων θα υπάρχουν 2 σημεία ελέγχου και ανεφοδιασμού για του αθλητές με ισοτονικά ποτά  όπως επίσης και με ομάδες πρώτων βοηθειών.

Ο Άεθλος πραγματοποιείται στα τέλη Μαρτίου από την εταιρεία “Κ-ΕΧΤRΕΜΕ” – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης ο οποίος μας παραχωρεί την άδεια για την διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Στον αγώνα αυτό παίρνουν μέρος αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Οι κατηγορίες των αθλητών χωρίζονται αναλόγως το φύλο και την ηλικία ως εξής :

ΑΝΔΡΩΝ 18 εως 30
31 εως 40
41 εως 50
51 εως 60
61+ (βετεράνων)
ΓΥΝΑΙΚΩΝ 18+ (ενιαία)

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 18 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξιμο και κολύμβηση
Η ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και ο Σύλλογος Ανθρώπολις, σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους (Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ερμής» Πρέβεζας, τον Κολυμβητικό Σύλλογο «Ποσειδώνα» και τον Ναυτικό Όμιλο Πρέβεζας), με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας προκηρύσσει και διοργανώνει Κολυμβητικό διάπλου και Αγώνα δρόμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ναυμαχίας του Ακτίου και των «εν Νικοπόλει Ακτίων».
Kerkini Lake Runs 2017
24-9-2017: Αγώνες στην περιοχή των Σερρών
Για ένατη χρονιά ο ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτ. Αττικής διοργάνωσε με επιτυχία τον Πανελλήνιο Αγώνα 100 χλμ. ενώ για τρίτη φορά έγινε και αγώνας 50 χλμ. στην Ψάθα Αττικής με τις συμμετοχές να σπάνε κάθε ρεκόρ. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο