Ο Δημήτρης Γάζος νικητής στην Έδεσσα

Με τη συμμετοχή 160 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου ο 4ος Δρόμος του Κερασιού στην Έδεσσα με νικητή τον Δημήτρη Γάζο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Με τη συμμετοχή 160 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου ο 4ος Δρόμος του Κερασιού στην Έδεσσα που διοργανώνει ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας.

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης:
 
Την περασμένη Κυριακή έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Έδεσσα ο 4ος Δρόμος του Κερασιού. 160 αθλητές/τριες ανέβηκαν το πρωί στο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και ξεκίνησαν προς Βορρά να συναντήσουν το σημείο εκκίνησης του αγώνα. Στο σύντομο ταξίδι τους ξεναγήθηκαν από μέλος της επιτροπής σχετικά με την ιστορία και την πανέμορφη φύση της περιοχής. Αφού απόλαυσαν τα χρώματα του πρώιμου καλοκαιρινού τοπίο, 64 από αυτούς κατέβηκαν στην πρώτη στάση στο σταθμό του Άγρα, όπου ήταν και η εκκίνηση του μικρού δρόμου των 7 χλμ.

Οι υπόλοιποι συνέχισαν ως το σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυττών και πήραν εκκίνηση για το δρόμο των 22 χλμ. Οι πρώτοι που διέσχισαν τους ορεινούς κερασώνες και τερμάτισαν στον πεζόδρομο της Έδεσσας ήταν για τους άντρες ο Γάζος Δημήτρης με 1 ώρα 24.31, ο Σασάκαρος Κώστας με 1 ώρα 28.35 και ο Κωνσταντινίδης Κοσμάς με 1 ώρα 28.35. Για τις γυναίκες πρώτη ήταν η Πανταρτζίδου Ελισάβετ με 1 ώρα 50.00 ακολουθούμενη από την Καλλία Ελένη με 1 ώρα 56.07 και τη Δημπάρη Βένη με 2 ώρες 00.08. Στο δρόμο των 7 χιλιομέτρων πρώτος ήταν ο Προφητηλιώτης Ευάγγελος και η Κούρτη Μερίτα.

Τέλος και οι 160 αθλητές/τριες στο χώρο του τερματισμού απόλαυσαν τα δροσερά και νόστιμα κεράσια της περιοχής που ήταν προσφορά του ΑΣΚ Φλαμουριάς. Για την διεξαγωγή του αγώνα συνέβαλαν με τις υπηρεσίες τους η Τροχαία Έδεσσας, η Δημοτική Αστυνομία Έδεσσας, η Ραδιολέσχη Έδεσσας και η ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας.

Τις ιατρικές υπηρεσίες του προσέφερε ο ορθοπεδικός Ρωσσικόπουλος Βασίλης ενώ την υδροδοσία των αθλητών εξασφάλισαν τα εμφιαλωμένα νερά Δροσιά. Ισοτονικά και μπανάνες πρόσφερε η εταιρία Μασούτης ΑΕ.

Τέλος ο αγώνας δεν θα είχε επιτυχία χωρίς την συμβολή των εθελοντών που έντυσαν με τα μπλουζάκια και τα φωσφορούχα γιλέκα τα καταστήματα Μάϊνος – Φυτοπροστασία και Brazil coffee house.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος αγώνας ορεινού δρόμου «Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα»
4-12-2016: Στις 4 Δεκεμβρίου οι ορεινοί αγώνες 25 & 10 χλμ. στους Δελφούς
2oς Δρόμος Μαλαντρενίου «Η ΑΤΡΑΠOΣ»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Διπλή επιτυχία στον Κάσσιο Δία
Διπλή ήταν η επιτυχία του αγώνα δρόμου “Κάσσιος Δίας” που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή Κασσιώπη στην Κέρκυρα. Κι αυτό γιατί υπήρχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή με περισσότερους από 260 δρομείς να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες των 12 και 6 χλμ. αλλά και στους αγώνες για τα παιδιά ενώ συλλέχτηκαν αρκετά χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού από τις συμμετοχές των αθλητών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο