Τα Θεοδωράκεια επιστρέφουν!

Ο Δήμος Γορτυνίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) και την υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζάτουνας και Βαλτεσινίκου καθώς και το Μουσείο Ζάτουνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ διοργανώνουν τον 4ο κατά σειρά ετήσιο Αγώνα Δρόμου επί ασφάλτου 24.300μ «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2013» την Κυριακή 19 Μαϊου.

Share

«ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2013»
«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»

Ο Δήμος Γορτυνίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) και την υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζάτουνας και Βαλτεσινίκου καθώς και το Μουσείο Ζάτουνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ διοργανώνουν τον 4ο κατά σειρά ετήσιο Αγώνα Δρόμου επί ασφάλτου 24.300μ «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2013» την Κυριακή 19 Μαϊου 2013.

Το μήνυμα του Αγώνα είναι «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», και σημειολογεί την επιστροφή των ανθρώπων στις αξίες της ζωής και τους αγώνες που γίνονται γι αυτές, και οι οποίες συναντώνται στο Αρκαδικό Ιδεώδες.

Λεπτομέρειες αγώνα

Διαδρομή : Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο
Απόσταση  : 24.300χλμ.
Περιγραφή Διαδρομής : Διασχίζοντας οι δρομείς τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλον και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή από το χωριό Ζάτουνα, περνώντας μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στο χωριό Βαλτεσινίκο.
Σημείο εκκίνησης     : Χωριό Ζάτουνα (Δήμου Γορτυνίας)
Σημείο τερματισμού : Χωριό Βαλτεσινίκο (Δήμου Γορτυνίας)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Μαϊου 2013
Ώρα εκκίνησης : 10.30 π.μ.
Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.
Σταθμοί υδροδοσίας:
στο 4ο χλμ, στο 8ο χλμ, στο 11ο χλμ, στο 15ο χλμ, στο 19.5ο χλμ, και στον τερματισμό.

Έπαθλα:
Γενική Κατάταξη:
Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες νικητές και γυναίκες νικήτριες με Μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) καθώς και τα αντίστοιχα αναμνηστικά Διπλώματα
Σε όλους τους Δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια.
Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.
Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
www.sdiathens.gr και στο www.anatrexo.gr
(Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών ΣΔΥΑ),
(Κοδράτου 15, 104 37 Αθήνα τηλ. 2105245403 και 2103625168)
για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δρόμος της Σεμπρεβίβας
23-4-2016: Για έβδομη φορά φορά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου της Σεμπρεβίβας στα όμορφα Κύθηρα.
Run the Lake
20-12-2015: O Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης, η Λίμνη Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ», διοργανώνουν για άλλη μία χρονιά τον αγώνα Run the Lake στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Έλα και 'συ
Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαληρικού όρμου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων. Νικητής στον κύριο αγώνα του προγράμματος ο Κώστας Ρήγας με χρόνο 1:21.22 ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Άννα Στυλιανάκη με 1:35.07. Στον αγώνα τερμάτισαν 368 δρομείς ενώ συμμετείχαν και 17 ομάδες στη σκυταλοδρομία με νικητές τους Σπηλιόπουλο και Μάρη.
Back to Top