Το 20άρι της Εύβοιας

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια. Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.

Share

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια.

Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής:
α. Αποστολή e mail στην διεύθυνση [email protected]
(θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά τα παρακάτω στοιχεία: Επώνυμο, όνομα, ηλικία ή έτος γέννησης, Σύλλογος)
β. την ημέρα του αγώνα έως και μισή ώρα πριν την ώρα της εκκίνησης.
Οι δρομείς θα μπορούν να μεταβούν στα Ψαχνά και στο χώρο της εκκίνησης με λεωφορεία που θα αναχωρούν από το δημαρχείο της Χαλκίδος.
 
Η διαδρομή των 20 χλμ. θα ξεκινήσει από την πλατεία των Ψαχνών προς Καστέλα, ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο θα περάσει από την παραλία της Ν. Αρτάκης προς Χαλκίδα, όπου και θα γίνει ο τερματισμός στην παραλία της Χαλκίδος μπροστά στο ξενοδοχείο Παλίρροια.
 
Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλ.:
 
Μπαράκος Μιλτιάδης 6972610008
Κυριακλείδης Σάββας 6945312284
Μαυρομάτης Γιώργος 6937256956
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής για τον Ποσειδώνιο
O 3oς Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής και ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στις 13 Μαϊου αντί στις 6 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Πηγαίνει παραλιακά
O AΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων διοργανώνει στη Παραλία Ψάθας στο Αλεποχώρι αγώνα δρόμου 100 χλμ. & 50 χλμ. Ο αγώνας αυτός γινόταν στον Μαραθώνα αλλά λόγοι ασφαλείας, καλύτερης οργάνωσης και μέτρησης της διαδρομής “ανάγκασαν” τους διοργανωτές σε αλλαγή τόπου διεξαγωγής.
Energy Triathlon Attiki 2017
23-4-2017: Την Κυριακή 23 Απριλίου στον Ωρωπό θα πραγματοποιηθεί το Energy Triathlon Attiki.
Back to Top