Το 20άρι της Εύβοιας

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια. Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.

Share

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια.

Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής:
α. Αποστολή e mail στην διεύθυνση [email protected]
(θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά τα παρακάτω στοιχεία: Επώνυμο, όνομα, ηλικία ή έτος γέννησης, Σύλλογος)
β. την ημέρα του αγώνα έως και μισή ώρα πριν την ώρα της εκκίνησης.
Οι δρομείς θα μπορούν να μεταβούν στα Ψαχνά και στο χώρο της εκκίνησης με λεωφορεία που θα αναχωρούν από το δημαρχείο της Χαλκίδος.
 
Η διαδρομή των 20 χλμ. θα ξεκινήσει από την πλατεία των Ψαχνών προς Καστέλα, ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο θα περάσει από την παραλία της Ν. Αρτάκης προς Χαλκίδα, όπου και θα γίνει ο τερματισμός στην παραλία της Χαλκίδος μπροστά στο ξενοδοχείο Παλίρροια.
 
Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλ.:
 
Μπαράκος Μιλτιάδης 6972610008
Κυριακλείδης Σάββας 6945312284
Μαυρομάτης Γιώργος 6937256956
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε προτεραιότητα τη φύση
Το S.M.F – Sfendami Mountain Festival είναι ένα διήμερο εκδηλώσεων που γίνεται κάθε χρόνο στα μάσα Απριλίου και για το 2010 επαναλαμβάνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η διάδοση αθλημάτων όπως είναι το ορεινό τρέξιμο και η ορεινή ποδηλασία.
Προπονητικό 30άρι OYK για τον ΑΜΑ & Πεζοπορία 10χλμ.
10-9-2016: O Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνει προπονητικό 30άρι για τους συμμετέχοντες του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας
Zagori Mountain Running 2023
Δείτε τις αποστάσεις του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο