Το 20άρι της Εύβοιας

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια. Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.

Share

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Διαδημοτικός Αγώνας Δρόμου 20 χλμ. στην Εύβοια.

Ο αγώνας που φέτος είναι επετειακός θα έχει ως εκκίνηση την κεντρική πλατεία των Ψαχνών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία της Χαλκίδας.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής:
α. Αποστολή e mail στην διεύθυνση [email protected]
(θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά τα παρακάτω στοιχεία: Επώνυμο, όνομα, ηλικία ή έτος γέννησης, Σύλλογος)
β. την ημέρα του αγώνα έως και μισή ώρα πριν την ώρα της εκκίνησης.
Οι δρομείς θα μπορούν να μεταβούν στα Ψαχνά και στο χώρο της εκκίνησης με λεωφορεία που θα αναχωρούν από το δημαρχείο της Χαλκίδος.
 
Η διαδρομή των 20 χλμ. θα ξεκινήσει από την πλατεία των Ψαχνών προς Καστέλα, ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο θα περάσει από την παραλία της Ν. Αρτάκης προς Χαλκίδα, όπου και θα γίνει ο τερματισμός στην παραλία της Χαλκίδος μπροστά στο ξενοδοχείο Παλίρροια.
 
Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλ.:
 
Μπαράκος Μιλτιάδης 6972610008
Κυριακλείδης Σάββας 6945312284
Μαυρομάτης Γιώργος 6937256956
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθαρό περιβάλλον – ποιότητα ζωής
Θέλοντας να δηλώσει την ευαισθησία του για το περιβάλλον ο Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό διοργανώνει τον 1ο Ποδειδώνιο Αγώνα Δρόμου στο Φαληρικό όρμο την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Δηλώστε και εσείς συμμετοχή τρέχοντας την απόσταση του 1/4 μαραθωνίου.
AlpamayoPRO Trail Race: Μάθετε για τις πόρτες αποκλεισμού και τα καλά νέα για τον καιρό
Σύμμαχο τον καιρό θα έχουν, όπως φαίνεται, οι συμμετέχοντες του 4oυ AlpamayoPRO Trail Race 2010 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη βορειοανατολική πλευρά της Πάρνηθας. Μάθετε τις λεπτομέρειες αλλά και τις πόρτες αποκλεισμού για τις μεγάλες διαδρομές του αγώνα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο