Αραφήνειος Δρόμος 2019

31-3-2019: Αγώνες 5 και 10χλμ. στη Ραφήνα

Share

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο Αραφήνειος Δρόμος 2019 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Ο αγώνας θα έχει σαν αφετηρία το Δημοτικό Πάρκο Αναψυψής – Κολυμβητήριο Ραφήνας και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο καθώς και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000μ. 

Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με την Golden Runμε την ονομασία «5ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟY 2019 – ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ».

Η διοργάνωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης, να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχικής υγείας και να συμβάλουν στην ανακούφιση των πυρόπληκτων της περιοχής μας .

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ώρα εκκίνησης αγώνα 10χλμ: 9:00 π.μ.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 5χλμ: 10:15. π.μ.
Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 9:10 π.μ.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ).

Διαδρομή: Η διαδρομή και για τις 2 αποστάσεις, θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας, καθώς και εθελοντές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα – κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2008 έως και 2013)
1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2004 έως και 2007)
5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2003 και μεγαλύτεροι/ες)
10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2003 και μεγαλύτεροι/ες)

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως και 12 ετών.

Όλοι οι τερματίζοντες στον παιδικό αγώνα θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στον αναγκαίο καρδιολογικό έλεγχο και να έχουν λάβει την έγκριση του γιατρού τους ότι μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Ανώτατο όριο συμμετοχών – Όριο εγγραφών: Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]

Φόρμα εγγραφής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν ήδη και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. Μετά το πέρας της προαναφερομένης ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή.

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη καταβολής του ποσού των 8 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 –

Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ, στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας, ή στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00π.μ.-15.00 μ.μ.

Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-mail: [email protected]. Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων.

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής: Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 30 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 18.00 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία στον ίδιο χώρο το Restaurant Oasis θα παραθέσει, από τις 18.00 μέχρι 20.00, ΔΩΡΕΑΝ δείπνο υδατανθράκωσης – PastaParty.

Παροχές για τους συμμετέχοντες

• Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι του αγώνα (T – Shirt).
• Στους πρώτους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης των δρόμων των 5 και 10 χλμ θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή και για τις δυο αποστάσεις (5χλμ και 10χλμ) θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα των 5χλμ σε 45΄ και τον αγώνα των 10χλμ σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου, όσοι θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους θα κινούνται επί της διαδρομής με δική τους ευθύνη.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο [email protected] ή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dopap-rp.gr ή να επικοινωνήσετε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940–26073 ή με την αποστολή mail στο [email protected].

Πατήστε εδώ  για να δηλώσετε συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες εντός και εκτός σταδίου
Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο της Ν. Ιωνίας οι 27οι Αγώνες Δρόμου “Μπλόκο Καλογρέζας” που θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 1.500 μ. και 8 χλμ. για όλες τις κατηγορίες.
Γύρος Καδμείας 2017
31-12-2017: Αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες στην Θήβα
39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο