Ορεινός αγώνας με τα όλα του στη Δίρφη!

Αρκετά βελτιωμένος ήταν φέτος ο αγώνας ορεινού τρεξίματος της Δίρφης που είχε απόσταση 17 χλμ. πάνω σε ορειβατικά μονοπάτια και μέσα από δάση στο πανέμορφο βουνό της Εύβοιας. Συνολικά στον αγώνα έλαβαν μέρος 66 δρομείς με τον Σλάβομιρ Μάτρας και τη Μίνα Συλλαίου να είναι οι νικητές.

Share

2ος Αγώνας Δίρφης – Dirfis Trail Running
Σε μια γιορτή του ορεινού τρεξίματος εξελίχθηκε ο δεύτερος αγώνας Δίρφης σε μια όμορφη και αρκετά τεχνική διαδρομή που ικανοποίησε τους 66 αθλητές που έλαβαν μέρος και ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η φετινή διαδρομή 17 χλμ. πατούσε πάνω σε ορειβατικά μονοπάτια, περνούσε από δάση με καστανιές και έλατα, ενώ η θέα από το καταφύγιο προς το Αιγαίο πέλαγος και τη γύρω περιοχή ενθουσίασε τους συμμετέχοντες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,  πρώτος στη γενική κατηγορία ανδρών τερμάτισε ο Μάτρας Σλάβομιρ >μετά από 1 ώρα και 39 λεπτά, ενώ στην κατηγορία γυναικών πρώτη έφτασε η Συλαιού Ασημίνα με χρόνο 1 ώρα και 59 λεπτά!

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους συνοδούς τους, τους εθελοντές του αγώνα, τους τοπικούς χορηγούς, τις εταιρίες SRORT BOX, GU, INTERAMERICAN, NEW BALANCE, PODILATODROMIO, GEWHOL, BODY WORKS, DOWNHILL.GR, νερά Δίρφης, την Ομάδα Διασώσης καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Runningnews.gr, runnermagazine.gr, downhill.gr, περιοδικό Κορφές, κανάλι Εύριπος για την στήριξη και βοήθεια τους στην διοργάνωση του αγώνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε αποτελέσματα και φωτογραφίες από τον αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
4ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες» 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο