Τρέξιμο στο Λασίθι

Tην Κυριακή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν στο Ψυχρό Οροπεδίου Λασιθίου οι 32οι Δικταίοι Αγώνες που περιλαμβάνουν αγώνες τρεξίματος και ποδηλασίας.

Share
Tην Κυριακή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν στο Ψυχρό Οροπεδίου Λασιθίου οι 32οι Δικταίοι Αγώνες με τα παρακάτω στοιχεία:
 
Διοργάνωση: Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού “Ξένιος Ζευς”, Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, Σύλλογος Λασιθιωτών “Ο Δικταίος”

α) 19ος ΔΙΚΤΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 24.500μ.

Διαδρομή: Αφετηρία Δικταίο Άντρο-Ψυχρό, Μαγουλάς, Καμινάκι, Αβρακόντε, Κουδουμαλιά, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Κωνσταντίνος, Μέσα Λασίθι, Μονή Κρουσταλλένιας, Μαρμακέτο, Φαρσάρω, Τζερμιάδω, Λαγού, Πινακιανό, Μονή Βιδιανής, Κάτω Μετόχι, Άγιος Χαράλαμπος, Πλάτη, Τερματισμός Ψυχρό.
Ώρα εκκίνησης: 17:00,
Δηλώσεις Συμμετοχής-Εγγραφές:  Τηλεφωνικά στο 697 28 65 015 και μία ώρα πριν την εκκίνηση στο Ψυχρό.
Κόστος συμμετοχής: 5 Ευρώ (μόνο για τα 24.500μ.)
Ιατρικός έλεγχος: Οι αθλητές/τριες μετέχουν με δική τους ιατρική ευθύνη.
Κατηγορίες: 1) Ανδρών Γενικής, 2) Γυναικών γενικής, 3) Βετεράνων 40-49 4) Βετεράνων 50-59, 5) Βετεράνων 60+
Έπαθλα: Κύπελλο-Μετάλλιο για τους τρείς πρώτους κάθε κατηγορίας. Σε όλους τους εντός ορίου τερματίσαντες θα απονεμηθούν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και φανέλες. Θα βραβευθούν ο πρώτος αθλητής Δημότης Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και ο μικρότερος σε ηλικία δρομέας. Όριο τερματισμού: 3 ώρες.
(Για να ισχύουν οι κατηγορίες πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον 4 αθλητές/τριες σε κάθε κατηγορία).
Ρεκόρ διαδρομής: Άνδρες 1: 24΄04” Γιώργος Καραβίδας, Πρωταθλητής Ελλάδας Μαραθωνίου.
Μεταφορά αθλητών από Ηράκλειο: Για τους αθλητές/τριες θα αναχωρήσει λεωφορείο για το Οροπέδιο Λασιθίου την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 14:00 από την πλατεία Ελευθερίας, στο άγαλμα Βενιζέλου.
 
β) 32ος ΔΙΚΤΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 700 μ. για μαθητές/τριες Δημοτικού, 1.500 μ. για μαθητές/τριες Γυμνασίου & 50 μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου
Έπαθλα: Κύπελλο και Μετάλλιο για τους τρείς πρώτους 700-1500 μέτρων, σε όλους τους τερματίσαντες αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και φανέλες και στα παιδιά του νηπιαγωγείου μετάλλια και διπλώματα.
Απονομές Επάθλων: Μετά το τέλος των αγώνων στην πλατεία Ψυχρού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού θα προσφέρει γεύμα μετά τις απονομές.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

γ) Ποδηλασία – Γύρος Οροπεδίου
Πληροφορίες στο “Οροπεδίστας” www.oropedistas.gr)

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 6972865015 Γιάννης Παντατοσάκης (Έφορος Αγώνων Ο.Υ. Κρήτης), 6976434950 Μύρων Σφακιανάκης (Πρόεδρος Ο.Υ. Κρήτης)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καραϊσκάκειος Δρόμος
Το Σάββατο 26 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου Καρδίτσας στα πλαίσια των ετήσιων νομαρχιακών εκδηλώσεων μνήμης για τoν Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη διοργανώνει αγώνα δρόμου που ξεκινά από την Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και τερματίζει στην πλατεία του χωριού που είναι και γεννέτειρα του μεγάλου αγωνιστή του ’21.
Αγώνας επιλογής για την εθνική ομάδα ορεινού τρεξίματος
Tην Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα 12 χλμ των ανδρών που θα ξεκινήσει στις 10:00 και τον αγώνα 8 χλμ. των γυναικών με ώρα εκκίνησης στις 10:10. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
6ος Πτώιος Αγώνας Δρόμου
16-10-2016: Ο Σύνδεσμος Λαογραγικού-Ιστορικού Μουσείου Ακραίφνιου ανακοινώνει τον 6ο Πτώιο Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στο Ακραίφνιο – Βοιωτίας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο