Με πρωταγωνιστή τον Σχινιά

O πρώτος αγώνας της σειράς Transition Sports θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά και περιλαμβάνει τις αποστάσεις: 750 μ. κολύμπι – 20 χλμ. ποδήλατο – 5 χλμ. τρέξιμο.

Share

O πρώτος αγώνας της σειράς Transition Sports θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου.
Πρόκειται για έναν αγώνα τριάθλου που περιλαμβάνει τις αποστάσεις:
750 μ. κολύμπι – 20 χλμ. ποδήλατο – 5 χλμ. τρέξιμο και διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά.

H σειρά συνεχίζει στις 15 Ιουλίου στη Λίμνη Δόξα (Sprint Distance), και στον Σχινιά στις 23 Σεπτεμβρίου η απόσταση Oympic και στις 14 Οκτωβρίου η Sprint .

Περισσότερες πληροφορίες για όλους τους αγώνες της σειράς και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.transitionsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nυχτερινό τρέξιμο & ποδηλασία
Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο νυχτερινός αγώνας ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας 2o Sfendami Night Trail στη Σφενδάμη Πιερίας.
Σασάκαρος και Καλλία οι νικητές στη Θεσσαλονίκη
Πάνω από 500 δρομείς έδωσαν το παρών στον 2ο Δρόμο Σέιχ Σου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη με νικητή τον Κώστα Σασάκαρο και την Ελένη Καλλία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Nέος αγώνας στην Κεφαλονιά
Ένας ακόμη αγώνας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί της Κεφαλονιάς την Κυριακή 31 Ιουλίου. Πρόκειται για τον “1ο Λασκαράτειο Αγώνα Δρόμου 6χλμ.” που διοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και ο Δήμος Κεφαλονιάς στην παραλία Ληξουρίου ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 300 μ. για παιδιά έως 10 ετών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο